Tips & tricks: kaaskoekjes maken
5 september 2014Aankomende week eet je krieltjessalade met mais en zelfgemaakte kaaskoekjes; een lekker hartig en crunchy accent in het gerecht. En die koekjes maken is helemaal niet moeilijk. Alvast benieuwd hoe je ze het beste kunt maken? Volg snel ons stappenplan. Je kunt ze eten bij je hoofdmaaltijd, maar ook bij de borrel of als hartig tussendoortje.
Stap 1: dit heb je nodig om de koekjes te maken: de kaas uit de box en een lepel bloem.
Stap 2: roer de bloem door de kaas.
Stap 3: verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier.
Stap 4: bak de koekjes 12 minuten op 200 graden.
Deze koekjes zijn ook lekker als borrelhapje.
Eet smakelijk!
ERg leuk! Maar hoeveel kaas en hoeveel bloem?
Hi Hilda, dat hangt af voor hoeveel personen je de kaaskoekjes maakt. Maar de precieze hoeveelheden staan natuurlijk volgende week in het receptenboekje! Groetjes, Wendy
Dat is duidelijk, maar wat is de verhouding kaas-bloem? Vlg. week heb ik geen box door vakantie – groet, H
Hi Hilda, voor 1 persoon is het 25 g oude kaas en een halve El bloem. Succes en fijne vakantie! Groetjes, Wendy
Tnx, ga het proberen – gr. H
Leuke makkelijke ovenhapje