Tips & tricks: kaaskoekjes maken

5 september 2014
door Wendy Onze recepten

Kaaskoekjes maken

Aankomende week eet je krieltjessalade met mais en zelfgemaakte kaaskoekjes; een lekker hartig en crunchy accent in het gerecht. En die koekjes maken is helemaal niet moeilijk. Alvast benieuwd hoe je ze het beste kunt maken? Volg snel ons stappenplan. Je kunt ze eten bij je hoofdmaaltijd, maar ook bij de borrel of als hartig tussendoortje.

Stap 1: dit heb je nodig om de koekjes te maken: de kaas uit de box en een lepel bloem.
Kaas koekjes
Stap 2: roer de bloem door de kaas.
Kaas koekjes maken
Stap 3: verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier.
Kaas koekjes maken
Stap 4: bak de koekjes 12 minuten op 200 graden.
Kaas koekjes maken

Deze koekjes zijn ook lekker als borrelhapje.
Eet smakelijk!

Vorig artikel
Werken bij HelloFresh Werken bij HelloFresh
Volgend artikel
3 toppings voor een hamburger 3 toppings voor een hamburger

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Hilda van der Weij schreef:

ERg leuk! Maar hoeveel kaas en hoeveel bloem?

Wendy schreef:

Hi Hilda, dat hangt af voor hoeveel personen je de kaaskoekjes maakt. Maar de precieze hoeveelheden staan natuurlijk volgende week in het receptenboekje! Groetjes, Wendy

Hilda van der Weij schreef:

Dat is duidelijk, maar wat is de verhouding kaas-bloem? Vlg. week heb ik geen box door vakantie – groet, H

Wendy schreef:

Hi Hilda, voor 1 persoon is het 25 g oude kaas en een halve El bloem. Succes en fijne vakantie! Groetjes, Wendy

Hilda van der Weij schreef:

Tnx, ga het proberen – gr. H

Stineke schreef:

Leuke makkelijke ovenhapje