Werken bij HelloFresh

2 september 2014
door Wendy Achter de schermen

  De klantenservice

  Woon jij (in de buurt van) Amsterdam en ben jij nog op zoek naar een leuke baan naast je studie? Voor onze klantenservice zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wil je meer weten over deze vacature en ben jij nieuwsgierig naar wat onze huidige collega’s zo leuk vinden aan deze baan? Lees snel verder.

  Voor ons groeiende HelloFresh-team zoeken we enthousiaste en gedreven collega’s voor ons klantenservice-team. Bij onze klantenservice ben je via telefoon en e-mail het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Ben jij servicegericht, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je een student op zoek naar een bijbaan? Of herken je iemand in dit profiel? Kijk dan voor meer informatie website. Frits en Marjolein gingen je al voor met werken bij HelloFresh.

  Frits

  Ervaringen met werken bij HelloFresh

  “Soms zijn er situaties waarin er iets opgelost moet worden dat bijna niet op te lossen is. Het leukste vind ik dan om dat toch mogelijk te maken. We werken met een enthousiast team en dat werkt gewoon heel prettig” – Frits

  Marjolein

  “Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de klanten en om hun ervaringen en verhalen te horen. Het is een hele dynamische baan in een jong team en dat spreekt mij erg aan!” – Marjolein

  Ben jij enthousiast geworden? Kijk hier hoe jij gemakkelijk kunt solliciteren.

  Vorig artikel
  4 tips om producten in te vriezen 4 tips om producten in te vriezen
  Volgend artikel
  Tips & tricks: kaaskoekjes maken Tips & tricks: kaaskoekjes maken

  Gerelateerde artikelen

  2 reacties

  Erick schreef:

  Leuk, bij mijn Zalando bestelling een cadeau kaart van maar liefst €20!

  Des te groter de teleurstelling. Niet geldig op proefdozen, verplicht lidmaatschap, geen inzicht in de ingredienten van een proefdoos. Waarde van cadeaukaart?

  Kortom, zeer negatieve reclame, dat is geen cadeau, dat is zielig!

  Als je klanten wil krijgen kun je beter een proefdoos van € 10 echt weggeven in plaats van een sigaar uit eigen doos.

  Jammer maar een gemiste kans, geen klant, geen ambassadeur maar een teleurgestelde potentiele klant die nooit gebruik zal maken van deze dienst!

  De groente.

  Tom schreef:

  Hee Erick, als je eens goed doorleest naar wat een Hello Fresh lidmaatschap betekent, is de minimale afname twee boxen. Niks om van te schrikken dus. Als jij bijvoorbeeld een box voor 2 personen voor 3 maaltijden per week zou afnemen, zou je de eerste voor 19 euro hebben en de tweede voor 39. Kortom, voor 58 euro twee weken lekker eten! Gemiddelde prijs per maaltijd is dan €4,83 i.p.v. €6,50. Eerst kijken, dan zeiken. Azijnpisser!