Leveranciers

Op bezoek bij onze telers

Achter de schermen 25 april 2022

Benieuwd waar de asperges en radijsjes in jouw box vandaan komen? We werken samen met The Greenery, een groente- en fruitleverancier in het hart van de Benelux. Deze leverancier werkt (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onze vis: duurzaam gevangen en verantwoord gekweekt

Achter de schermen 23 juli 2020

Of het nu de Britse fish & chips, de Scandinavische salade met doradefilet of toch de welbekende linguine met garnalen is - bij HelloFresh zijn we dol op vis! En (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De beste buffelmozzarella: onze leverancier vertelt

Achter de schermen 6 september 2018

Gek op de kazen in onze box en in het bijzonder onze buffelmozzarella? Dat is voor een groot stuk te danken aan de passie en vakkennis van onze kaasleverancier Eriks (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Witte asperges: het witte goud!

Achter de schermen 2 mei 2018

Wij zijn gek op witte asperges! Onze leverancier Frank Swinkels vertelt ons wat deze lentegroente zo bijzonder maakt en hoe hij ervoor zorgt dat ze de beste smaak hebben.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onze ei-leverancier maakt kippen blij

Achter de schermen 4 april 2018

Bij HelloFresh gebruiken we alleen ingrediënten die (kakel)vers zijn. Onze eieren zijn daarop geen uitzondering. Lees er hier alles over!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Worstmakers Brandt & Levie

Achter de schermen 1 maart 2018

De mannen van Brandt & Levie maken de lekkerste worsten, die je dan ook met regelmaat in onze gerechten tegenkomt. Lees meer over deze Amsterdamse ondernemers en onze favoriete recepten met worst!

Lees meer

1 reactie

Niels schreef:

Ik ben erg tevreden over de producten en vind het welzijn van de dieren erg belangrijk.
Kunnen jullie wat meer informatie geven over bijvoorbeeld de varkensproducten die jullie gebruiken?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Visfavoriet: tonijn

Achter de schermen 10 augustus 2017

Tonijn, een vis die al eeuwenlang wordt gevangen en gegeten en nog altijd mateloos populair is. Wij kiezen voor de hengelgevangen tonijn van Fish Tales, die door Greenpeace bestempeld is tot meest duurzame van Nederland!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Op bezoek bij Anne van Only Pasta

Achter de schermen 14 november 2016

Wij gingen op bezoek bij Anne van Only Pasta. Zij maken de goddelijke ravioli die je af en toe in de box vindt. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Visleverancier Van Meines

Achter de schermen 23 september 2016

Visboeren Mick en Ronald vertellen over hun liefde voor hun vak. Lees in dit blog alles over onze visleverancier Van Meines.

Lees meer

1 reactie

klant van hello fresh schreef:

zeer bedenkelijke kwaliteit de vis wordt 2 3 of 4 keer ontdooit en weer ingevroren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onze kaasboer Eriks Delicatessen

Achter de schermen 20 september 2016

Eriks delicatessen heeft alle kazen die je je maar kunt wensen. Lees hier meer over onze favoriete kaasleverancier.

Lees meer

1 reactie

Anouk De Haan schreef:

Aahh dus daar komen altijd die lekkere kazen vandaan! 🙂 Dankjewel Erik

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk meer