Onze kaasboer Eriks Delicatessen

20 september 2016
door Charlot van Scheijen Achter de schermen

  Eriks delicatessen heeft alle kazen die je je maar kunt wensen. Lees hier meer over onze favoriete kaasleverancier.

  erik-voor-de-winkel-op-het-beukenplein

  Kazenpaleis

  Eriks Delicatessen. Voor velen een begrip, voor sommige nog onbekend. Wat begon als een klein buurtwinkeltje is uitgegroeid tot een heus kazenpaleis. Door onze samenwerking kunnen wij heel Nederland laten meegenieten van de heerlijke kazen van deze Amsterdamse kaasboer! Je raadt het natuurlijk al: Eriks delicatessen is ongeveer 24 jaar geleden opgezet door Erik Heinen.

  Rechtstreeks van de boer

  Eriks Delicatessen is een bijzonder bedrijf. Bij Erik draait alles om het genieten van smaak, geur en textuur. Naast een uitgebreide selectie Beemster- en Boerenkazen (die ze rechtsreeks bij hun eigen boeren inkopen) bieden ze ook meer dan 100 soorten buitenlandse kazen aan, zoals Parmezaanse kaas. Deze vind je regelmatig in onze HelloFresh Box!

  Kwaliteit

  Net als wij, is Eriks Delicatessen ervan overtuigd dat je het kunt proeven wanneer een product op een goede manier is gemaakt. Het welzijn van mens en dier staan dan ook hoog in het vaandel bij deze leverancier. Naast kaas worden er in de winkel ook vleeswaren, brood en diverse delicatessen verkocht. Je kunt er trouwens ook terecht voor geweldige flessen wijn.

  Eriks Delicatessen stond zelfs in de ELLE Eten top 100, én wij eten tijdens onze lunch altijd zijn kazen op kantoor.

  Vorig artikel
  Thuismaaktip: Rouleau Thuismaaktip: Rouleau
  Volgend artikel
  Visleverancier Van Meines Visleverancier Van Meines

  Gerelateerde artikelen

  1 reactie

  Anouk De Haan schreef:

  Aahh dus daar komen altijd die lekkere kazen vandaan! 🙂 Dankjewel Erik