Onze favorieten

Buiten eten: een smakelijk feestje op iedere locatie

Achter de schermen 20 augustus 2019

Nu de zon een comeback heeft gemaakt, kunnen we weer lekker buiten de deur gaan eten. En dan doelen we niet op een restaurant, maar een smakelijke middag of avond (...)

Lees meer

Ananas grillen op de barbecue – zo doe je dat

Achter de schermen 11 juli 2019

Verse ananas brengt je garandeerd in één hap naar een tropisch eiland. En geloof ons maar, als je deze gele kanjer grilt worden alle zoete, frisse en sappige smaken nó(...)

Lees meer

1 reactie

Dit ziet er goed uit, ik ga er eentje voor mijn familie klaarmaken tijdens de vakantie.

Tijd voor thee: 7 gezonde soorten

In de keuken 9 maart 2018

Ben je gek op thee? Dan ben je niet de enige! Dit is namelijk, na water, de meest gedronken drank ter wereld. Sommigen zweren zelfs bij de geneeskracht van thee. (...)

Lees meer

Cook it Forward met Marieke Elsinga

Achter de schermen 4 december 2017

In Cook it Forward bereidt tv-chef Miljuschka Witzenhausen wekelijks een HelloFresh-recept met een bekende gast. Hierbij is niet alleen aandacht voor tv-veteranen, maar ook voor nieuwe talent die zowel op (...)

Lees meer

Haast & honger: 5 tips om sneller aan tafel te gaan

Achter de schermen 30 november 2017

Eindeloos zoeken in drukke supermarkten, steeds hetzelfde recept maken of niet weten wat je moet eten. Dit zijn voorbeelden van situaties die je met de HelloFresh Box op smakelijke wijze (...)

Lees meer

5x fit in de herfst

Achter de schermen 1 november 2017

Door de kortere dagen en lagere temperaturen lijken de meeste goede voornemens, gezonde eetgewoontes en trainingsregimes langzaam maar zeker te verwateren. Zonde, want het is helemaal niet moeilijk om fit (...)

Lees meer

Tips & tricks: snijtechnieken

In de keuken 17 juni 2016

Stiekem zijn we best jaloers als we chefs zien snijden. Het gaat allemaal zo snel, en schijnbaar moeiteloos. Dat willen wij ook!

Lees meer

9 reacties

R. schreef:

Hallo, ik kan mijn deactivering niet bevestigen, dus ik kan niet opzeggen. pauzeren lukt ook niet. Ik wil nu in contact komen met jullie!!!!!
bel mij terug. Ik wil de levering van zondag 15-2-2015 niet!!!! ontvangen. ik heb dit op de site aangegeven. ik neem het pakket niet aan!!

Hellofresh Marlies schreef:

Goedemorgen, wat vervelend! We nemen even contact met je op vandaag om het op te lossen. Groet, Marlies

Anneke schreef:

Dag, hoe snijden jullie pompoen?

Marie Van Lerberge schreef:

Hallo, Hoe maak je het beste de kokosnoot open en hoe serveren?

Frederieke schreef:

Goedemorgen Marie,
Sorry voor mijn veels te late reactie. Er zijn helaas een aantal opmerkingen over het hoofd gezien. Mijn excuses. In dit artikel leggen we uit hoe je de kokosnoot kunt openen: http://bit.ly/1MESj9j. Hier vind je een inspirerend recept voor eens smoothie met kokosnoot: http://bit.ly/1KifjKT. Groetjes, Frederieke

B. schreef:

Ik heb ook een probleem met deactivering . Ik kan dus ook niet opzeggen!!

Frederieke schreef:

Wat vervelend om te horen B. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? We helpen je natuurlijk graag om jouw box te deactiveren. Mocht het nog niet gelukt zijn, op welk e-mail adres kan ik jou dan het beste bereiken? Groetjes, Frederieke

M. schreef:

Filmpjes hebben geen beeld, alleen geluid

Julius schreef:

Ha Mirjam,

Vreemd! Heb je al geprobeerd om de video’s in een andere webbrowser te openen? We horen graag of je probleem is opgelost!
Groetjes,

Julius.

DIY: tuinieren in de keuken met eierschalen

In de keuken 8 april 2016

Tuinieren in de keuken. Het kan! Het enige wat je nodig hebt zijn wat zaadjes en lege eierschalen.

Lees meer

Stappenplan voor de kids: creatief met de box

Achter de schermen 14 oktober 2015

Zoals we al eens vaker hebben laten zien kun je veel leuke dingen van de HelloFresh Box knutselen. Met dit stappenplan maak je van de box een mooie oven met fornuis.

Lees meer

Nieuw: de Ontbijtbox

Achter de schermen 30 september 2015

Met trots introduceren wij de Ontbijtbox. Niet alleen omdat wij vinden dat je met het ontbijt je dag extra goed begint, maar vooral ook omdat er vanuit klanten vraag naar (...)

Lees meer

5 reacties

hetty Custers schreef:

Is hij er ook voor een persoon. Of kun je zo’n box voor twee personen de hele week gebruiken?

Frederieke schreef:

Goedemorgen Hetty, je kunt de Ontbijtbox alleen voor 2 en 4 personen bestellen. In de box zit ontbijt voor 5 dagen. Wellicht dat je een keertje een box voor 2 personen kunt proberen, om te kijken of je er ook van kunt genieten? Er zitten ook ingrediënten in die langer houdbaar zijn, zoals havermout en crackers. Groetjes, Frederieke

Erika ter Borch schreef:

Wanneer introduceren jullie een koolhydraat-arme variant box?
Heb hier al eerder naar gevraagd, helaas niets van gehoord.
Het is echt van deze tijd en ik vind persoonlijk dat er wel veel koolhydraat-rijke producten in de menu-box zitten, zelfs bij de veggie…..

Ik hoor het graag!

MVG,
Erika ter Borch

Frederieke schreef:

Goedemorgen Erika,

Op dit moment zijn er nog geen plannen om een koolhydraatarme box te maken. Jammer om te horen dat onze Original- en Veggiebox niet helemaal goed aansluiten bij jouw eetpatroon. Hier geven we tips hoe je koolhydraatarm kunt eten met de box: http://blog.hellofresh.nl/ingredienten/koolhydraatarm-eten-met-tips-van-dafna/. Wellicht dat dit een beetje helpt om jouw eigen eetpatroon te combineren met de box?

Groetjes,
Frederieke

HelloFresherd schreef:

Superbox, alle spullen zien er weer goed en vers uit. Wij hebben een box voor 2 personen, die is zeker ook door 1 persoon te gebruiken. De ingrediënten zijn heel goed ook los en in andere combinaties te gebruiken.

Verbeterpuntje is wel nog even dat het recept voor de “Halfvolle kwark met fruit en muesli” nergens rept over de mueslivlokken, maar het daarentegen wel heeft over amandelen. Tiepfoutje? 🙂

Bekijk meer