Gember! Een geliefd ingrediënt wat je op veel manieren kunt gebruiken! Zo hebben we al eens verteld dat je er heerlijke thee van kunt maken. Als je het in (...)
Lees meer4 reacties
Jullie vragen ons soms hoe je dat doet: overgebleven ingrediënten uit de box bewaren. Daarom hebben wij nu een aantal tips voor jullie op een rijtje gezet. Staat het (...)
Lees meer19 reacties
Hi Maartje,
Op de site zie ik dat jullie nu een lijst hebben gemaakt van eerdere recepten. Het zou voor gebruikers denk ik heel nuttig zijn als je daar in zou kunnen zoeken, bijvoorbeeld op ingredient, dan kun je aan de hand van vlees, vis, groeten etc snel ideeen opdoen voor passende gerechten.
Met vriendelijke groet, Mark
Hebben jullie ook glutenvrije recepten?
Ik moet voor de 1 persoons box vaak een citroen of limoen over 2 of 3 maaltijden verdelen. Hoe bewaar ik een halve of kwart citroen/limoen?
Ik zag afgelopen week een aflevering van Saving with Jamie voorbij komen en Jamie Oliver gaf als tip om rode peper in een laagje zout te steken totdat je deze weer gebruikt. Dan blijft deze vers.
Kan de zalmfilet ingevroren worden? En de garnalen?
Ik vraag me af wat andere ‘Hello Freshers’ met al die kwart of half gebruikte zakjes specerijen doen? Gewoon toevoegen aan het traditionele kruidenrekje gaat/past niet ivm de verscheidenheid aan kruidensoorten…. Iemand een tip? Misschien een leuk idee voor Hello Fresh om kruidenbuisjes of iets dergelijk te ontwerpen en cadeau te doen? (-:
Ik gooi inderdaad de restjes bij de (winkel)kruidenpotjes en ik heb losse kleine plastic bakjes met deksel staan voor als ik toevallig dat soort kruiden(nog) niet heb, of als zo’n potje niet open wil. Stickertje er op, klaar.
Falafel in volkoren pita met tomatensaus, koriander en limoen. Dit zit er volgende week in de box! Het deeg van onze leverancier Maza, wat voornamelijk uit kikkererwten bestaat, gebruik je om falafel van te maken. Zelf falafel maken? Bekijk onze ‘how to’ tips.
Lees meer2 reacties
Wil dit vandaag maken maar mis het vlees hoe wat wat kan ik dit toevoegen ?
Vind jij het ook tijd voor wat extra gezelligheid nu de dagen steeds donkerder worden? Dit is onze top 3 van leukste manieren om je keuken winterproof te maken.
Lees meerBij de recepten in de box staat er vaak of je ingrediënten met of zonder deksel moet koken of moet laten rusten. Deksel erop of eraf: waarom eigenlijk? Wist (...)
Lees meer3 reacties
Beste HelloFresh,
Recent een cadeaukaart gekregen van 20 euro. Vind het erg jammer dat deze niet te besteden is mits je er 50 euro bijlegt; geef dan geen cadeaukaart weg!
Ja dat gevoel had ik ook maar toch de stap gewaagd en ik laat twee boxen komen en tot nu toe bevalt het ons goed, die 20 euro maakte de stap wel iets makkelijker om het te gaan proberen maar ik snap je gevoel; het was ook mijn eerste reactie
Lees meer
1 reactie
Kunnen jullie dat ook eens in Tilburg organiseren? lijkt mij heel leuk om mee te doen.
Groetjes Hans Dielessen
Aankomende week ga je een vispakketje maken uit de oven. Dit is een heerlijke en makkelijke manier om je vis te bereiden. Je pakt de vis samen met kruiden en (...)
Lees meer9 reacties
Kiezen jullie voor het rooster of de bakplaat en waar in de oven? Beneden, midden of boven?
Op hoeveel graden moet het in de oven, dat is nergens terug te vinden!
De aardappelpuree maken jullie met mosterd. Als je dit niet wilt gebruiken waardoor kan ik het dan vervangen?
Recept was prima, maar de koolvis in mijn pakket was droog, een muffe smaak en met een onaantrekkelijke grijze kleur. Op de foto op de voorkant van het boekje van deze week ziet de vis er veel smakelijker uit en lijkt mij ook eerder kabeljauwfilet dan koolvis!
De vis is altijd zo lekker vers maar deze vis rook zo vissig.
Ik heb nagevraagd bij mijn kennissen en familie die vonden helaas hetzelfde.
Deze week mijn eerste pakket ontvangen. We zijn blij verrast door de lekkere recepten en het gemak waarmee alles klaar te maken is.
Alleen 1 kritische noot: 1 van de geleverde citroenen was al behoorlijk rot en de andere was een mini citroentje. Was wel jammer want ik had 2x zowel de schil als het sap nodig.
En de portie vlees en vis is wat aan de weinige kant voor 2 flinke eters.
Verder top!
Knoflook is berucht om zijn geur maar wordt over de hele wereld veel gebruikt. Vooral rond de Middellandse Zee en in Azië. Je kunt het rauw eten, maar dan is (...)
Lees meerVorige week vroegen wij jullie op onze Facebookpagina wat jullie het gemakkelijkste keukenhulpje vinden. Marlies van HelloFresh gaf al aan dat zij een ananassnijder het gemakkelijkste foefje in haar keuken (...)
Lees meerNaast onze eigen receptenhouder, heeft een creatieve en enthousiaste afnemer van de HelloFresh Box een prachtige weekmap gemaakt. Lizelot Verheijdt, van LOT5 Design, heeft deze exclusieve HelloFresh receptenhouder ontworpen, zodat je nooit meer een receptenboekje kwijt raakt. Wat een leuk idee!
Lees meer
Hoi, overgebleven gember kun je ook in een potje met aarde doen. Na enige tijd komen er scheuten aan die je weer kunt gebruiken.
Goede tip! Bedankt voor het delen Sandra:)
dus dan gebruik je die sprieten die eruit komen??