In dit recept laten we je zien hoe je deze heerlijke auberginerolletjes maakt voor op de barbecue. Deze rolletjes heb je met de 5 smaakvolle ingrediënten in een mum van tijd bereid.
Lees meerKom jij tijdens een BBQ niet verder dan de typische salades om als bijgerecht te serveren? Heb je vegetariërs op bezoek en weet je niet goed hoe je hen blij kunt maken tijdens een BBQ?
Lees meerZoals je weet houden we bij HelloFresh van klassiekers met een twist. Deze mojito met aardbeien en tequila is perfect voor op een warme dag!
Lees meerWeet je wat beter is dat dan een lekkere cocktail aan het einde van een lange week? Drie variaties; zodat je zelf jouw favoriet kunt uitkiezen. Wij zijn namelijk zo fan van dit Braziliaanse drankje dat we voor jou 3 verschillende varianten hebben gemaakt.
Lees meerWatermeloen. Een ultieme dorstlesser voor in de zomer. Deze cocktail met watermeloen is fris, fruitig en smaakvol. Het proberen zeker de moeite waard dus.
Lees meerWist je dat je het loof van de bospeen of wortel ook kunt eten? Je kunt er heerlijke wortelloofpesto van maken. In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je dat doet.
Lees meerSpeciaal voor onze zuiderburen: wat lekkere hapjes om ze extra enthousiast aan te moedigen. Met deze duivels lekkere én gezonde voetbalhapjes zoals guacamole-eitjes, courgettesticks en veggieburgers kan de avond niet meer stuk! Want als 12de man moet je natuurlijk ook in topvorm zijn.
Lees meerDit gemakkelijke gerecht heb je binnen 10 minuten op tafel: wortellinten met pestodressing. Je hoeft er geen uren voor in de supermarkt te dwalen, want je gebruikt maar 5 ingrediënten.
Lees meer2 reacties
Pesto is een klassieker uit de Italiaanse keuken. Met deze groene saus tover je een pastasoort meteen om tot een culinair genot. Het is niet alleen superlekker maar pesto zelf maken is ook echt niet moeilijk!
Lees meerWat te doen met een restje rijst? Maak er rijstpap van! Niet als toetje maar als ontbijt.
Lees meer1 reactie
Dit recept (rijstpap) werkt niet. Na een kwartier is de rijst nog niet gaar en heb ik al 5x melk moeten toevoegen omdat het droogkookte, ondertussen volcontinu roerend alsof ik pindasaus aan het maken was. De honing-kaneelcombi meekoken geeft een bittere nasmaak.
Opgezocht in basiskookboek Kook ook. Dat geeft een heel andere verhouding melk:rijst, nl een halve liter op 50 à 60 gram, en een sudder- (niet kook-!)tijd op het allerlaagste pitje, liefst nog met een sudderplaatje ertussen. En dan kooktijd een uur ipv 15 min. Gezien de staat van de rijst (zilvervlies, volgens de tip van HelloFresh op een recept bij de doos van vorige week) lijkt mij dat geen overbodige kooklengte.
met iets meer cal.
Kip,rijst,ananas,worteltjes,een paar sneden gerookte
ham,SAP van ananas,cayennepeper,takjes tijm en wat vleesbouillon!
Afwerken doorgesneden mooi gesuikerde gebakken bananen en wat room . Peso naar smaak…Lekker
Goedemorgen Willy,
Dat klinkt als een goede toevoeging! Dankjewel voor het delen:)
Groeten en een fijne dag,
Frederieke