HelloFresh-kookfilmpjes

16 juni 2015
door hellofresh Achter de schermen

  HelloFresh kookfilmpjes

  We hebben Robbert gevraagd om een aantal gerechten klaar te maken terwijl de camera draait. Robbert is geen professioneel chef, dus je hoeft niet bang te zijn dat het te ingewikkeld is. Hij maakt het je met de HelloFresh-kookfilmpjes makkelijk om samen met hem het recept te maken. De filmpjes bekijk je eenvoudig via je smartphone, tablet of laptop. Benieuwd met welke recepten Robbert aan de slag is gegaan?

  Je kunt de HelloFresh-kookfilmpjes van de raapstelensoep, Turkse Pizza, gevulde kipfilet en frisse pastasalade hier bekijken.

  Zou je graag vaker van dit soort filmpjes willen zien? Laat het ons dat weten, zodat we Robbert misschien nog een keer kunnen vragen om een handige video te maken! 

  Vorig artikel
  Lekker koken met restjes Lekker koken met restjes
  Volgend artikel
  Alles over radijs Alles over radijs

  Gerelateerde artikelen

  9 reacties

  Claire schreef:

  Dat is veel handiger dan steeds teruglezen!

  Frederieke schreef:

  Dat is goed om te horen Claire! Veel kijk- en kookplezier! Groetjes, Frederieke

  Liliane schreef:

  Fantastische instructievideo; dringend verzoek van de niet zo bedreven mannelijke kok bij ons om alle recepten wekelijks met een video online te zetten

  Frederieke schreef:

  Haha goed om te horen dat de video’s in de smaak vallen Liliane! Helaas kan ik je nog niet beloven dat Robbert elke week filmpjes gaat maken, maar als dit zo is dan ben jij de eerste die dit hoort! Fijne dag, Frederieke

  Angelique schreef:

  Ik bekijk ook de filmpjes als ik geen box heb. Altijd handig en leerzaam om het een keer gezien te hebben, voor een latere keer.

  Elizabeth schreef:

  Heel goed initiatief. Het zou handig zijn als vooral de wat “ingewikkelde” recepten uit de veggi-box worden gefilmd!

  Maria schreef:

  Handig, duidelijk en inspirerend.

  Renske schreef:

  Even een reactie de filmpjes van Robbert.
  Héél handig ook al kan ik best koken, je zit vaak in je eigen vastgeroeste kook-stramien, dit mag wat mij betreft bij elk diner/recept, begrijp alleen dat de prijs dan uiteindelijk ook zal stijgen en dan zullen mensen wellicht afhaken, waaronder ikzelf.
  Toch fijn om te kijken hoe iemand anders, in dit geval de bijzonder aardige
  Robbert :-), aan het koken te zien.

  Frederieke schreef:

  Bedankt voor je positieve feedback Renske! Fijn om te horen dat de videos goed bij jou in de smaak vallen:) Groetjes, Frederieke