Jamie Oliver en HelloFresh

24 december 2015
door Frederieke Achter de schermen

  HF_Blog_BehindTheScenes_800x516pxToen Jamie HelloFresh ontmoette…

  Voor het aankomende jaar hebben wij en Jamie Oliver het voornemen om iedereen in de keuken genoeg zelfvertrouwen en kennis te geven, zodat koken in eigen keuken een feestje wordt. Onze recepten zijn zo geschreven dat iedereen ze kan volgen!

  Het enige wat ervoor nodig is zijn wat basisvaardigheden en zelfvertrouwen.”, zegt Jamie Oliver.

  Samen koken

  Een paar weken geleden werd er ijverig gekookt, kwamen heerlijke geuren uit de keuken en er vroegen heel wat mensen of ze nog een beetje mochten proeven. Het was een inspirerende kooksessie met Jamie, die perfecte recepten voor onze klanten heeft gemaakt. Bovenstaande foto is genomen terwijl we druk bezig waren met het bedenken van de recepten die jij straks mag proeven!

  Ik zet mij er graag voor in om iedereen rondom de tafel te krijgen – en niet voor de TV!- zodat de dag onder het genot van een heerlijke, versgekookte maaltijd besproken wordt.” – Jamie is duidelijk ook een fan van samen koken en eten!

  Waneer is de aftrap?

  Januari staat voor de deur en vanaf het nieuwe jaar zit er elke week één recept van Jamie Oliver in de box. Dus houd, als je al lid bent van HelloFresh, onze nieuwe recepten goed in de gaten! En heb je nog geen HelloFresh Box? Meld je dan snel aan!

  Vorig artikel
  Tips voor een goed georganiseerde vriezer Tips voor een goed georganiseerde vriezer
  Volgend artikel
  Smoothie van grapefruit, kiwi en framboos Smoothie van grapefruit, kiwi en framboos

  Gerelateerde artikelen

  1 reactie

  michiel schreef:

  Jamie maakt zelfgemaakte pizzadeeg en pasta specialties, ik zou graag zakjes met bloem voor pizzadeeg en of pastadeeg voor Italiaanse gerechten en of Chinese pasta gerechten in de boxen zien. Daarmee kan ik Jamies kookkenmerken van zijn show in de Hello Fresh kopieren. Verse pasta en verse pizzadeeg, waar alleen kraanwater bij hoort maakt het leuker en hassle free!