Terug in het ritme met HelloFresh

21 augustus 2017
door Charlot van Scheijen Achter de schermen

  Waar je ook zin in hebt: alles draait om jou en je familie de komende weken. We delen tips, trucs en interessante inzichten die je helpen om je kinderen op een goede manier te voeden.  

  De zomer is weer bijna voorbij en jouw vakantie waarschijnlijk ook. Hello routine! Wij helpen je daar graag een handje mee. Daarom draait alles de komende weken om jou en je familie. We delen tips, tricks en interessante inzichten die je helpen goed te eten en terug in het ritme te komen.

  Vroeg opstaan, op tijd naar school en kantoor en dan ook nog eens zorgen voor een niet al te late, voedzame maaltijd. Dat is een hele klus. Op die drukke dagen bezorgen wij je een box met gemakkelijke recepten en goede ingrediënten. Die brengen we tot in je keuken, wanneer het jou uitkomt. Zo hou jij meer tijd over voor leuke dingen, zoals je kinderen voorlezen of een extra yogales. Het enige dat jij hoeft te doen is het koken zelf, aan de hand van onze receptkaarten.

  In jouw box vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om een lekkere maaltijd met voldoende groenten op tafel te zetten. Zo weet je zeker dat het goed is voor iedereen aan tafel. Je kunt zelf kiezen waar jullie zin in hebben. Vega, vlees of vis: we hebben iedere week keuze uit 10 verrassende recepten. Samen met ons maak je van elke avondmaaltijd een moment om naar uit te kijken.

  Heb je even geen zin in HelloFresh of ga je op vakantie? Pauze nemen is helemaal geen probleem. Helemaal stoppen kan ook op elk moment, maar we zeggen natuurlijk liever hello dan goodbye.

  Samen met ons maak je van elke avondmaaltijd een moment om naar uit te kijken.

  Hoe kom jij weer in je ritme na de vakantie?

   

  Vorig artikel
  Kleur in je keuken: eetbare bloemen Kleur in je keuken: eetbare bloemen
  Volgend artikel
  #lustikwel #lustikwel

  Gerelateerde artikelen