Achter de schermen

Verras je valentijn met onze liefdesbonnen

Achter de schermen 12 februari 2016

Aanstaande zondag is het zover: Valentijnsdag. Heb jij al een romantisch cadeautje gekocht voor jouw geliefde? Een bos bloemen of een doos bonbons is natuurlijk leuk, maar met deze HelloFresh liefdesbonnen maak je pas echt indruk.

Lees meer

Jullie vragen beantwoord door Dafna & Jamie

Achter de schermen 14 januari 2016

Vorige week gaven we jullie op Facebook de gelegenheid om Jamie, verantwoordelijk voor de recepten in de box en Dafna, onze diëtiste, alles te vragen over de recepten uit de HelloFresh Box. 

Lees meer

2 reacties

Stella Stubbs schreef:

In sommige recepten staat er een oven temperatuur gemeld. Is dat voor een hete lucht oven of een conventionele oven?

Frederieke schreef:

Hi Stella,
Dankjewel voor je berichtje. De oventijden in de recepten zijn op basis van het gebruik van een elektrische oven. Oventijden en –temperaturen variëren uiteraard per oven en zijn daarom altijd indicaties.
Groetjes en een fijne dag,
Frederieke

Leer Tom kennen – hij zorgt voor de boerenkool in jouw box

Achter de schermen 6 januari 2016

We vinden het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen.

Lees meer

Jamie Oliver en HelloFresh

Achter de schermen 24 december 2015

Toen Jamie HelloFresh ontmoette… Voor het aankomende jaar hebben wij en Jamie Oliver het voornemen om iedereen in de keuken genoeg zelfvertrouwen en kennis te geven, zodat koken in eigen keuken een feestje wordt. Onze recepten zijn zo geschreven dat iedereen ze kan volgen!

Lees meer

1 reactie

michiel schreef:

Jamie maakt zelfgemaakte pizzadeeg en pasta specialties, ik zou graag zakjes met bloem voor pizzadeeg en of pastadeeg voor Italiaanse gerechten en of Chinese pasta gerechten in de boxen zien. Daarmee kan ik Jamies kookkenmerken van zijn show in de Hello Fresh kopieren. Verse pasta en verse pizzadeeg, waar alleen kraanwater bij hoort maakt het leuker en hassle free!

Onze culinaire voornemens van 2016

Achter de schermen 16 december 2015

Het einde van het jaar is in zicht; tijd om terug te blikken op 2015 en vooral om vooruit te blikken naar 2016! Lees meer over onze culinaire voornemens.

Lees meer

19 reacties

Marleen en Sytze schreef:

Bij ons zijn de maaltijdsoepen altijd goed bevallen 😀

Pascale schreef:

Af en toe iets met garnalen lijkt me top! En het gerecht met worst en spruitjes en noedels zou ik heel graag nog een keer terug zien

Wendy schreef:

Ik denk er over om te stoppen met hellofresh. Al een jaar heel tevreden, maar ik er zit vaak pasta en aardappels in de doos. Nu ik door omstandigheden een paar weken niet tot nauwelijks pasta en aardappelen eet, merk ik dat mijn gewicht wat gezonder wordt. Als er een koolhydraatarme/beperkte doos komt, dan doe ik meteen weer mee.

Henk Sonnemans schreef:

Schorseneren vind ik lekkerder dan witte asperges. Groene asperges zijn ook lekkerder dan de witte.

Corine schreef:

Iets minder vetten gebruiken zodat het ook voor mensen op dieet interessanter is! Of een aparte box samenstellen voor mensen die wat kilo’s kwijt willen raken.

Mike schreef:

Keuze uit de gerechten zou fijn zijn. Dus bijv. 3/5 kiezen in je box. Nu laat ik regelmatig een box schieten omdat er één gerecht echt niet bevalt; als ik daarin zou kunnen ruilen…

Deborah schreef:

Altijd overheerlijk! Gnocchi en maaltijdsoepen mogen jullie wel achterwege laten…

Misschien meer recepten uit andere landen? Mexicaans, Afrikaans, Indonesisch etc…

Roy schreef:

wellicht 1 of 2 keer per box, toevoegen dessert?

Corine schreef:

We zijn al ruim anderhalf jaar heel tevreden over HelloFresh.
Sindsdien eten we regelmatig dingen die we nog nooit hadden gehad of die we normaal gesproken niet zouden kopen in de supermarkt. Door de goede recepten blijkt het dan toch vaak verrassend lekker.
We houden vooral van warm eten. Hierdoor vallen de salades vaak het minst goed in de smaak. Onze culinaire wens is dus vooral warme maaltijden.
Alle goeds gewenst voor 2016, ga lekker verder zou ik zeggen 😉

edith roozendaal schreef:

Hoi hoi, ik kan het niet helpen maar ik heb nog steeds moeite met de vis.
Eigenlijk met de witte vissen.
Garnaaltjes zijn er ook in alle soorten variaties of zoals laatst de zalm met zo een speciaal kruiden laagje er boven op, heerlijk.
Dus minder WITTE vis en verder gewoon lekker door gaan – ik blijf de langste klant!

Maria schreef:

Een biologische box zou welkom zijn.

Maike schreef:

Een veganistische HelloFresh box in 2016?!! ?

Mirjam schreef:

Wij hebben de vegetarische box. Ik mis daarin recepten met bonen. Rijst, pasta, brood en aardappelen zijn wat mij betreft oververtegenwoordigd. Daar zijn de overige familieleden het niet zo mee eens 😉

Judy schreef:

Omdat ik gezond bezig wil zijn met mijn lijf, zou het helemaal geweldig zijn als de maaltijden niet boven de 700 calorieën uitkomen maar ergens tussen de 500 en 600 cal.

Tanja schreef:

Een light-box met meer light room, light creme fresh, etc. Beetje minder calorie-rijke producten, ik ben destijds gestopt met hello fresh omdat ik in 2 maanden 2 kilo aankwam. Ben de eerste die zich weer aanmeld als het ‘lighter’ wordt!!!! 🙂

Eefje schreef:

Ben zelf overgestapt naar de Marley Spoon om twee redenen:
– Mogeliijkheid om wel vlees, maar geen bus te eten.
– Je kan zelf gerechten kiezen.

Als HelloFresh dit doorvoert kom ik misschien weer terug.

Connie Breugelmans schreef:

Ik wil graag eens lasagnegerecht klaarmaken.

Daarnaast willen we de spaanse (zalm)tortilla nog een eten.

Frederieke schreef:

Bedankt voor jullie enthousiaste reacties! Goed om te horen waar jullie behoefte aan hebben. We gaan ons best doen om in dit nieuwe jaar nog meer mensen blij te maken met onze box. Groetjes, Frederieke

José Noordhuis schreef:

Ik zou het lekker vinden als de boekoeloekoe=burger weer eens in het pakket zit.
Groetjes , José

HelloFresh verwelkomt Jamie Oliver!

Achter de schermen 11 december 2015

Het is tijd om goed nieuws met jullie te delen. We gaan namelijk samenwerken met niemand minder dan de enige echte Jamie Oliver!

Lees meer

Wij gaan verhuizen – en hebben verhuistips

Achter de schermen 14 oktober 2015

Na een tijd van bouwen aan HelloFresh zijn we nu uit onze jas gegroeid.

Lees meer

4 reacties

lenes schreef:

laat alles staan en begin opnieuw.

Emile schreef:

Nog een aantal goede tips:
– Informeer naar verhuiskostenvergoeding. Wanneer u dichter bij uw werk gaat wonen, komt u soms in aanmerking voor een verhuiskostenvergoeding.
– Begin op tijd met inpakken. Elke avond een paar dozen inpakken is goed te doen, maar op zondagmiddag beginnen wordt vaak een drama. Onderschat het inpakken niet, en begin bij voorkeur ongeveer vier weken van tevoren.
– Gaat u verbouwen? Maak dan hele duidelijke afspraken met uw aannemer, met name over de opleverdatum. Het gebeurt vaak dat een verbouwing uitloopt, en uw verhuizing hierdoor grote hinder ondervindt.

Edwin schreef:

Wat een leuk stukje en waardevolle tips.
Wanneer je gaat verhuizen is het leuk om direct naast de voordeur van je nieuwe woning een naambordje met naam (namen) en huisnummer op te hangen. Dit is gelijk herkenbaar voor je bezoek, postbode, pakketbezorgers en natuurlijk HelloFresh.
Suggestie: https://www.naambordjevoordeur.nl

Wereldse noten

Achter de schermen 12 augustus 2015

Onze Amsterdamse notenleverancier Jan Gotjé weet echt álles over noten. We vroegen om iets te vertellen over de lekkere noten uit verschillende continenten die jij regelmatig gebruikt in HelloFresh-recepten.

Lees meer

Zacht zomerfruit van Wil

Achter de schermen 8 augustus 2015

Na een paar maanden van vooral peren en appels is er nu weer zacht zomerfruit in overvloed. Thomas nam een kijkje bij een van onze fruitleveranciers Wil.

Lees meer

Het vlees in de HelloFresh Box

Achter de schermen 5 augustus 2015

Bij ons staat voorop dat de producten vers, gevarieerd en bovenal lekker zijn, dat vinden we belangrijker dan dat het product een keurmerk heeft.  Ingrediënten bevatten zo min mogelijk (...)

Lees meer

Bekijk meer