Keukengerei

Tips & tricks: snijtechnieken

In de keuken 17 juni 2016

Stiekem zijn we best jaloers als we chefs zien snijden. Het gaat allemaal zo snel, en schijnbaar moeiteloos. Dat willen wij ook!

Lees meer

9 reacties

R. schreef:

Hallo, ik kan mijn deactivering niet bevestigen, dus ik kan niet opzeggen. pauzeren lukt ook niet. Ik wil nu in contact komen met jullie!!!!!
bel mij terug. Ik wil de levering van zondag 15-2-2015 niet!!!! ontvangen. ik heb dit op de site aangegeven. ik neem het pakket niet aan!!

Hellofresh Marlies schreef:

Goedemorgen, wat vervelend! We nemen even contact met je op vandaag om het op te lossen. Groet, Marlies

Anneke schreef:

Dag, hoe snijden jullie pompoen?

Marie Van Lerberge schreef:

Hallo, Hoe maak je het beste de kokosnoot open en hoe serveren?

Frederieke schreef:

Goedemorgen Marie,
Sorry voor mijn veels te late reactie. Er zijn helaas een aantal opmerkingen over het hoofd gezien. Mijn excuses. In dit artikel leggen we uit hoe je de kokosnoot kunt openen: http://bit.ly/1MESj9j. Hier vind je een inspirerend recept voor eens smoothie met kokosnoot: http://bit.ly/1KifjKT. Groetjes, Frederieke

B. schreef:

Ik heb ook een probleem met deactivering . Ik kan dus ook niet opzeggen!!

Frederieke schreef:

Wat vervelend om te horen B. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? We helpen je natuurlijk graag om jouw box te deactiveren. Mocht het nog niet gelukt zijn, op welk e-mail adres kan ik jou dan het beste bereiken? Groetjes, Frederieke

M. schreef:

Filmpjes hebben geen beeld, alleen geluid

Julius schreef:

Ha Mirjam,

Vreemd! Heb je al geprobeerd om de video’s in een andere webbrowser te openen? We horen graag of je probleem is opgelost!
Groetjes,

Julius.

De beste kamerplanten die weinig zorg nodig hebben

In de keuken 19 mei 2016

Van links naar rechts: de Cactus, Haworthia, Vrouwentongen, Varen

Lees meer

DIY: geheugensteuntje voor in de keuken

In de keuken 4 mei 2016

Boodschappen doen. De een is er dol op, terwijl een ander zo snel mogelijk de supermarkt uit wilt. Of je nou het doen van boodschappen beperkt door het bestellen van een HelloFresh Box of niet, iets kleins vergeten doen we allemaal wel eens.

Lees meer

DIY: tuinieren in de keuken met eierschalen

In de keuken 8 april 2016

Tuinieren in de keuken. Het kan! Het enige wat je nodig hebt zijn wat zaadjes en lege eierschalen.

Lees meer

Herfstschoonmaak in je keuken

In de keuken 15 oktober 2015

Het is volop herfst, de bladeren beginnen te vallen: tijd om het binnen weer echt gezellig te maken. Dat gezellig maken kan beginnen met een herfstschoonmaak van de keuken.

Lees meer

Tips & tricks: koelkastindeling

In de keuken 13 oktober 2015

Bij HelloFresh proberen we altijd te zorgen voor zo min mogelijk verspilling. Dat doen we door waar we kunnen afgepaste hoeveelheden bij je te bezorgen, en door je tips te (...)

Lees meer

Tips & tricks: gember afmeten

In de keuken 11 september 2015

Geregeld zit er gember in de box. Eerder hebben we laten zien (hier!) hoe je het gemakkelijk kunt schillen en hier lees je hoe het een beginnende verkoudheid kan voorkomen. (...)

Lees meer

1 reactie

Corine schreef:

Als je gezinsleden hebt die niet zo van gember houden, snijd de gember dan niet in heel kleine stukjes, maar juist wat groter. Je gerecht krijgt dan wel een subtiele gembersmaak en de mensen die het niet lusten kunnen de stukjes er gemakkelijk uitvissen.
Een kennis had een HelloFresh-box geprobeerd, maar was gestopt vanwege de gember. Na mijn tip wilde ze HelloFresh wel weer overwegen 🙂

Nieuw: de HelloFresh-app voor iOS

Achter de schermen 30 juli 2015

Koken is niet altijd even gemakkelijk. Iedereen heeft zijn groenten wel eens laten aanbranden of de pasta te lang laten koken. Wij willen het koken jou altijd zo gemakkelijk mogelijk (...)

Lees meer

2 reacties

Nanda van Dijk schreef:

Hallo Hello Fresh,

Ik ben twee weken geleden begonnen met Hello Fresh en ik moet zeggen dat ik het helemaal geweldig vind. Het is zo fijn om niet steeds te bedenken wat we moeten eten en het scheelt zo veel tijd en moeite om naar de winkel te gaan. Maar het fijnste vind ik dat ik nu zo gezond en afwisselend eet.

Ik heb misschien een idee voor jullie wat mij persoonlijk echt super handig lijkt. Ik gebruik op dit moment de app Lifesum om mijn calorieën en andere voeding bij te houden zodat ik weet of ik genoeg van alles heb binnen gekregen. Toen dacht ik hoe handig het zou zijn als Hello Fresh misschien zou samenwerken met een app als Lifesum.

Nu is het erg lastig om handmatig alle ingrediënten in die app in te voeren. Het zou makkelijker zijn als de recepten van die week te kiezen zouden zijn in de app zelf zodat precies alle juiste calorieën en voedingsstoffen in de app verschijnen. Dit zou ook een mooie kruisbestuiving tussen twee bedrijven kunnen zijn. Een app als Lifesum zou dan reclame kunnen maken voor Hello Fresh en Hello Fresh zorgt weer voor gebruikers voor een app als Lifesum. (natuurlijk zou dit ook een andere app kunnen zijn die voeding bijhoud, maar ik vind zelf Lifesum een erg fijne app.)

Of jullie zouden kunnen overwegen zelf een app te maken waar voedingswaarde dag per dag bijgehouden kan worden.

Misschien een leuke suggestie voor jullie.

Met vriendelijke groet

Nanda van Dijk

Frederieke schreef:

Goedemorgen Nanda,

Wat fijn om te horen dat de HelloFresh Box goed bevalt. Daar doen we het voor:)
Bedankt voor het delen van jouw tip. Goed idee! Op dit moment kun je heel gemakkelijk het recept direct downloaden in de Apple Healthy App, maar we werken inderdaad niet samen met een app als Lifesum. Ik stuur je suggestie dan ook door naar mijn collega’s die de app hebben ontwikkel. Ik kan natuurlijk niets beloven, maar als we hier werk van maken dan hoor je dit natuurlijk direct.

Ik wens je weer veel kookplezier deze week!

Groetjes,
Frederieke

Zo haal je geurtjes van je handen

In de keuken 16 juli 2015

Wie kent het niet? Je komt uit de keuken en je handen ruiken naar knoflook of je handen hebben de pit van een rood pepertje overgenomen. Zo haal je geurtjes van je handen.

Lees meer

4 reacties

angelique schreef:

gewoon zout werkt ook super gewoon beetj zout op je handen alsof je zeep gebruikt wassen en afspoelen

Frederieke schreef:

Bedankt voor de tip Angelique! Ik ga dat gelijk dit weekend proberen. Groetjes, Frederieke

Greet Bezemer schreef:

Je handen wassen met een beetje tandpasta.

Frederieke schreef:

Ook een handige tip. Bedankt voor het delen Greet!

Maartje’s top 3 van keukengerei

In de keuken 12 maart 2015

Goed keukengerei kan het werken in de keuken een stuk gemakkelijker maken. En daar houden wij van! Maartje: "Deze 3 voorwerpen zou ik elke dag wel in mijn keuken willen gebruiken." (...)

Lees meer

Bekijk meer