Wat hadden we met z'n allen graag het klimaat van de Côte d'Azur gehad... Maar hey, we leven nu eenmaal in Nederland. Zelfs in deze heerlijke zomer kom je (...)
Lees meerItalië is net zo rijk aan oogstrelende landschappen als aan heerlijke gerechten in haar keuken. Van buffelmozzarella en pesto, tot pizza en panzanella: ga mee op reis richting de Middellandse zee en ontdek onze favorieten!
Lees meerTijdens Vaderdag zetten we alle vaders graag in het zonnetje. Verwen hem met dit heerlijke menu met oeuf en cocotte als brunch, een stevige burger als diner en sluit af met een robuuste brownie. Succes gegarandeerd!
Lees meerAf en toe moet je jezelf en je kind(eren) verwennen! Met deze drie snack-recepten staat er voor je het weet een klein feestje op tafel. Perfect voor verjaardagen, picknicks of een speciaal moment thuis.
Lees meerOok wel eens gebaald van een te hardgekookt ei, te droge roerei of een mislukt gepocheerd ei? Met deze tips word je een echte e(i)xpert!
Lees meer1 reactie
Tot wanneer is een ei nog vers, hoelang kun je een ei het beste koken en welke vogel legt het allerkleinste exemplaar? Met onze ei-feitjes word je een echte e(i)xpert!
Lees meerBen je gek op thee? Dan ben je niet de enige! Dit is namelijk, na water, de meest gedronken drank ter wereld. Sommigen zweren zelfs bij de geneeskracht van thee. (...)
Lees meerHarissa is hot! Deze pittige pasta wordt in steeds meer gerechten gebruikt, van maaltijden en soepen tot borrelhapjes en marinades. Wij vinden het een must in je keuken en het is bovendien zó gemaakt. Hier zie je hoe!
Lees meerZeg je zoet, dan zeg je chocolade! Of je nu op zoek bent naar een perfect dessert om een etentje mee af te sluiten of gewoon zin hebt in iets (...)
Lees meer5 reacties
En als je dan een zeezout kiest, ga dan voor een onbewerkt zeezout zoals Keltisch zeezout.
Het deeg was om 8 ringen van 12 cm doorsnee te maken en de vulling kon ik maar in 3 bakjes gieten. Verhoudingen kloppen dus niet
Als je absoluut niet van kokosmelk houdt kun je dit dan ook vervangen door iets van slagroom of dergelijke. Ik weet dat hij dan niet meer veganistisch is maar verder klinkt hij heerlijk
Deze ontbijtcake is voedzaam, lekker en ideaal om te maken in het weekend. Zo fleur je elke brunch of koffiepauze op, maar heb je ook doordeweeks tijdens haastige ochtenden een makkelijk ontbijt ter beschikking. Garneer met wat frambozen of aardbeien voor een fris accent.
Lees meer1 reactie
Graag zou ik willen weten hoeveel koolhydraten er in deze cake zitten. Ivm met diabetes 2 heb ik toch maar ipv 8 el honing er maar 2 ingedaan. En wat minder rozijnen.
Over het koken van eieren, hebben jullie gouden tips voor als je meer eieren wilt koken? 6 of bijvoorbeeld 10 of zelfs 15? En als de eieren wel of juist niet uit de koelkast komen?