Avondeten

5x trendy vleesvervangers om naar uit te kijken in 2022

Onze recepten 15 februari 2022

Wil jij ook minder vlees eten, maar weet je niet hoe? We hebben 5 vleesvervangers geselecteerd die net zo trendy zijn als dat ze lekker smaken! Van hun voordelen tot hoe (...)

Lees meer

8x gerechten die je hart sneller doen kloppen

Onze recepten 14 februari 2022

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag en vergeten je HelloFresh box te bestellen? Vrees niet! Hier staan de beste Valentijnsdagrecepten voor je op een rij. Pluis zelf uit welk recept het meest (...)

Lees meer

Proost met 5x feestelijke drankjes

Onze recepten 4 november 2019

De feestmaand staat voor de deur en dat betekent uitgebreid koken en lang tafelen met vrienden en familie. En daar hoort een lekker drankje bij. Trakteer jezelf en je gasten (...)

Lees meer

Glühwein: zo maak je het!

Gerechten 4 december 2018

Wil jij gloeien van binnen én buiten? Ga voor glühwein! Perfect voor rond de feestdagen en een fluitje van een cent om te maken. Wij vertellen je hier hoe je dat doet.

Lees meer

4 reacties

SD schreef:

Goedenavond Frederieke,

Recept lijkt me lekker, ik zal deze zeker proberen. Ik heb maar een vraag: waarom is steranijs afgebeeld als deze niet in het recept voorkomt?

Groeten,
SD

Frederieke schreef:

Hi SD,
Dankjewel voor je reactie. Leuk om te horen dat je het recept gaat maken! Steranijs komt er inderdaad niet in voor. Dit hebben we toegevoegd aan de foto voor een extra winterse touch;) Als je het in huis hebt, kun je het natuurlijk gerust toevoegen aan de glühwein (1 stuks). Laat je het weten of de glühwein goed gesmaakt heeft?
Groetjes,
Frederieke

Manuel schreef:

Hoi,
Er staat als wijn, flesje uit de box. Maar als je de box niet hebt, wat zou je aanraden voor wijn? En dan een normale fles van 750 ml?
Lijkt me leuk om deze een keer te proberen 🙂
Groetjes,
Manuel

Frederieke schreef:

Hi Manuel,
Dankjewel voor je reactie. Onze flesjes uit de box zijn 375 ml, dus je kunt het beste deze hoeveelheid aanhouden. Drink smakelijk alvast;)
Groetjes,
Frederieke

Gremolata: de snelle smaakmaker

Onze recepten 12 april 2018

De naam gremolata zegt je misschien niet zoveel, maar dit krachtige kruidenmengsel is een must in de Italiaanse keuken en tovert zelfs het saaiste kliekje om tot een smakelijke maaltijd. Ga aan de gremolata! 

Lees meer

Groentefrietjes

Onze recepten 16 november 2017

Kids zijn nou eenmaal gek op frietjes. Daarom hebben wij deze gezondere variant: groentefriet. Geen vette friet, maar groentefrietjes van courgette, pastinaak, winterpeen, knolselderij en koolraap. Net zo knapperig, alleen wat gezonder.

Lees meer

Thuismaaktip: Rouleau

Onze recepten 19 september 2016

In de tweede aflevering van ‘Over smaak valt te twisten’ streden de teams Zoete emotie (groen) tegen de Smaakmakers (geel). Er kwam een hele mooie rouleau op tafel. We vertellen je meer over deze Franse klassieker.

Lees meer

2 reacties

Robbert schreef:

In deze beschrijving hebben ze het over spek of ham er omheen om het uitdrogen te voorkomen, dit zat helaas niet in de box of stond niet in het recept uit de box. Dus je raad het al… erg lekker maar erg droog dat was wel zonde.

Julius schreef:

Ha Robbert,

Dat is inderdaad zonde! Bedankt voor je reactie, ik ga dit met mijn collega’s overleggen!

Groetjes,

Julius.

Seitangehakt als vleesvervanger

Onze recepten 16 augustus 2016

Staat bij jou volgende week de curry madras op het menu? Dan ga je aan de slag met seitangehakt. Lees meer over dit bijzondere product waar we fan van zijn. Jij hopelijk straks ook!

Lees meer

Auberginerolletjes: gemakkelijk en lekker

Onze recepten 12 augustus 2016

In dit recept laten we je zien hoe je deze heerlijke auberginerolletjes maakt voor op de barbecue. Deze rolletjes heb je met de 5 smaakvolle ingrediënten in een mum van tijd bereid.

Lees meer

Quesadilla’s: perfect voor een veggie BBQ!

Onze recepten 5 augustus 2016

Kom jij tijdens een BBQ niet verder dan de typische salades om als bijgerecht te serveren? Heb je vegetariërs op bezoek en weet je niet goed hoe je hen blij kunt maken tijdens een BBQ?

Lees meer

Bekijk meer