Doordat we de ingrediënten zo veel mogelijk in afgepaste hoeveelheden bij je thuis bezorgen, voorkomen we samen voedselverspilling. Heb je toch een halve bloemkool, wat brood of fruit over? Maak er iets nieuws mee!
Lees meer
5 reacties
Wil jij het jezelf gemakkelijk maken met Oud & Nieuw? Misschien is gourmetten dan iets voor jou. Wij geven je tips.
Lees meerAan de saus herken je de kok – dat zeggen ze niet voor niets. Met een goede saus maak je van een lekkere maaltijd een restaurantwaardig gerecht. En dat is precies (...)
Lees meerNiet in je vingers snijden is niet onbelangrijk als je veilig wilt koken, maar er komt meer bij kijken. Wij geven je tips!
Lees meer
2 reacties
Erg informatief artikel. Ook goed dat je de ‘veilige’ kant bij het koken betrekt.
In de zesde aflevering en semi-finale van ‘Over smaak valt te twisten’ kookten de kookclubs voor groepen kinderen. Een behoorlijke uitdaging, maar het is ze gelukt! Lees in dit blog meer over koken voor kinderen.
Lees meer
2 reacties
Leuke tips! Bij ons thuis is het ook erg lastig om wat op tafel te krijgen wat iedereen lekker vind, vooral de kids kunnen er heel moeilijk in zijn.
Het is weer herfst! Wij verheugen ons al op de pompoenen, dwarrelende blaadjes en boswandelingen. Maar voordat het zo ver is, halen we de zomerse maiskolf nog een keertje tevoorschijn. (...)
Lees meerMisschien ken je het van de zakken uit de supermarkt naast de kroepoek: cassavechips. In ‘Over smaak valt te twisten’ komen ze er natuurlijk niet vanaf met een kant-en-klaar zakje, dus maken ze het zelf.
Lees meerIn de eerste aflevering van ‘Over smaak valt te twisten’ maken de kookclubs een ceviche. Ceviche is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden, heel verse, rauwe vis, gemarineerd in citrussap. Door de zuren in de citrus gaart de vis een klein beetje.
Lees meerMeestal zijn citroenen geel, maar je ziet ze ook wel eens groenig of wittig. Soms wordt er daardoor onterecht gedacht dat de citroenen niet rijp zijn. Lees verder om te weten waar deze kleurverschillen wél vandaan komen!
Lees meer
2 reacties
Vraag…
Waarom hadden we vroeger rood witte radijsjes…. En nu alleen rode
hoe kan ik mijn hello fresh voor de volgende keer opzeggen
Dag Hanny,
Jammer te horen dat je jouw box wilt opzeggen!
Dat kan in je persoonlijke account op onze website of via onze klantenservice: https://www.hellofresh.nl/contact/
Groeten, Charlot
Verwerk restjes groente:
– in een tomaten saus voor over de pasta.
– maak er soep van.
Maak bananen pannenkoekjes van overrijpe bananen.
Dat zijn hele goede tips Caroline, dankjewel!
Groetjes, Charlot
Schrikbarend hoeveel suiker er zit in de broodpudding en de wentelteefjes. Is het een idee om hiervoor in de recepten opties voor vervanging van de suiker aan te geven? Zoals hoeveel groene stevia zou het dan zijn of kokosbloesemsuiker of honing bijvoorbeeld.