Tips

Recepten met restjes

In de keuken 5 januari 2017

Doordat we de ingrediënten zo veel mogelijk in afgepaste hoeveelheden bij je thuis bezorgen, voorkomen we samen voedselverspilling.  Heb je toch een halve bloemkool, wat brood of fruit over? Maak er iets nieuws mee!

Lees meer

5 reacties

jc jacobi de lange schreef:

hoe kan ik mijn hello fresh voor de volgende keer opzeggen

Charlot van Scheijen schreef:

Dag Hanny,
Jammer te horen dat je jouw box wilt opzeggen!
Dat kan in je persoonlijke account op onze website of via onze klantenservice: https://www.hellofresh.nl/contact/
Groeten, Charlot

Caroline schreef:

Verwerk restjes groente:
– in een tomaten saus voor over de pasta.
– maak er soep van.
Maak bananen pannenkoekjes van overrijpe bananen.

Charlot van Scheijen schreef:

Dat zijn hele goede tips Caroline, dankjewel!
Groetjes, Charlot

Paulien Kegge schreef:

Schrikbarend hoeveel suiker er zit in de broodpudding en de wentelteefjes. Is het een idee om hiervoor in de recepten opties voor vervanging van de suiker aan te geven? Zoals hoeveel groene stevia zou het dan zijn of kokosbloesemsuiker of honing bijvoorbeeld.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onze gourmettips

In de keuken 22 december 2016

Wil jij het jezelf gemakkelijk maken met Oud & Nieuw? Misschien is gourmetten dan iets voor jou. Wij geven je tips. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zelf sauzen maken

In de keuken 7 december 2016

Aan de saus herken je de kok – dat zeggen ze niet voor niets. Met een goede saus maak je van een lekkere maaltijd een restaurantwaardig gerecht. En dat is precies (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veilig en hygiënisch koken met HelloFresh

In de keuken 11 november 2016

Niet in je vingers snijden is niet onbelangrijk als je veilig wilt koken, maar er komt meer bij kijken. Wij geven je tips! 

Lees meer

2 reacties

Erg informatief artikel. Ook goed dat je de ‘veilige’ kant bij het koken betrekt.

Charlot van Scheijen schreef:

Leuk om te horen Myrthe, dankjewel!
Groetjes, Charlot

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zoete aardappel bereiden

Gerechten 31 oktober 2016

Wij krijgen geen genoeg van zoete aardappel. Maar hoe maak je ‘m klaar? Wij geven tips.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koken voor kinderen

In de keuken 25 oktober 2016

In de zesde aflevering en semi-finale van ‘Over smaak valt te twisten’ kookten de kookclubs voor groepen kinderen. Een behoorlijke uitdaging, maar het is ze gelukt! Lees in dit blog meer over koken voor kinderen.

Lees meer

2 reacties

Hetetenisklaar schreef:

Leuke tips! Bij ons thuis is het ook erg lastig om wat op tafel te krijgen wat iedereen lekker vind, vooral de kids kunnen er heel moeilijk in zijn.

Charlot van Scheijen schreef:

Blij te horen dat je iets hebt aan de tips Sanne!

Groetjes,
Charlot

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 speciale manieren om mais te serveren

In de keuken 5 oktober 2016

Het is weer herfst! Wij verheugen ons al op de pompoenen, dwarrelende blaadjes en boswandelingen.  Maar voordat het zo ver is, halen we de zomerse maiskolf nog een keertje tevoorschijn.  (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Thuismaaktip: cassavechips

In de keuken 26 september 2016

Misschien ken je het van de zakken uit de supermarkt naast de kroepoek: cassavechips. In ‘Over smaak valt te twisten’ komen ze er natuurlijk niet vanaf met een kant-en-klaar zakje, dus maken ze het zelf.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Thuismaaktip: ceviche

In de keuken 31 augustus 2016

In de eerste aflevering van ‘Over smaak valt te twisten’ maken de kookclubs een ceviche. Ceviche is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden, heel verse, rauwe vis, gemarineerd in citrussap. Door de zuren in de citrus gaart de vis een klein beetje.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Citroenen in meerdere kleuren

Tips en Tricks 13 juli 2016

Meestal zijn citroenen geel, maar je ziet ze ook wel eens groenig of wittig. Soms wordt er daardoor onterecht gedacht dat de citroenen niet rijp zijn. Lees verder om te weten waar deze kleurverschillen wél vandaan komen!

Lees meer

2 reacties

Ali schreef:

Vraag…
Waarom hadden we vroeger rood witte radijsjes…. En nu alleen rode

Frederieke schreef:

Goedemiddag Ali,
Dat is een hele goede vraag! Ik ga het direct even navragen bij onze groenteleverancier en kom hier bij je op terug.
Groetjes,
Frederieke

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk meer