Leveranciers

Pangasius: een visje om blij van te worden

Achter de schermen 6 maart 2015

Aankomende week zit er weer een lekkere vis in de HelloFresh Box: pangasius. Onze visboer Gerrit van Van Meines vertelt enthousiast over dit nog vrij onbekende visje. 

Lees meer

4 reacties

Irene schreef:

vanavond hebben we zo heerlijk gesmuld van de Massaman-viscurry.
goede combinatie en voortreffelijk van smaak.
de curry was zó lekker !

Andre schreef:

Pangasius in de HelloFresh box… Een verrassing was het zeker, maar niet een waar we hier blij van worden. Hopelijk zit er de volgende keer weer een verantwoorde, lekkere en gezonde vis in de box en wordt de Pangasius en Tilapia als vanouds gemeden.

Marijke schreef:

Helemaal mee eens: liever geen in Vietnam gekweekte vis, omdat die ‘agent-orange’ bevat, al is het een schrale troost dat de vis levensruimte had tijdens de groei.

mandy schreef:

Ik vond de Massman curry erg rijk aan smaak en voedingsstoffen! Een super goede combinatie met de geurige rijst en stevige (lees: niet waterige) vis… ik moet zeggen ; ik vond het in de pan erg veel voor 2 personen, maar het is schoon op!

Waar de rodekool uit jouw box vandaan komt

Achter de schermen 26 februari 2015

Waar komt de rode kool die bij jou in de box zit nou precies vandaan? Lees hier alles wat de kweker over zijn kool te vertellen heeft!

Lees meer

2 reacties

roland robert schreef:

Jammer genoeg was het zakje rodekool bij ons gescheurd aangekomen…. Rode kool was bedorven….
Roland

Frederieke schreef:

Hé dat is balen Roland! Sorry daarvoor. Je ontvangt nog even een e-mailtje van ons hierover. Groetjes, Frederieke

Zuurkool: van land tot op jouw bord

Achter de schermen 26 november 2014

Zuurkool is een van de weinige groenten die niet direct, vers van het land, op jouw bord beland. Het heeft namelijk wat tijd nodig. Lees hier hoe het in de HelloFresh Box van volgende week terecht komt! 

Lees meer

Alles over gele biet

Achter de schermen 13 november 2014

Heb jij weleens gele biet gegeten? Volgende week gebruik je deze frisse groente door een salade met bulgur, avocado en kipshoarma. Wil je meer weten? Lees hier dan alles over gele biet. 

Lees meer

1 reactie

Henriëtte schreef:

Het recept met bulgur, gele biet, avocado en kipshoarma vond het hele gezin super lekker en verrassend. Complimenten.

Superfood van Hollandse bodem: boerenkool

Achter de schermen 13 november 2014

De laatste tijd heeft iedereen het erover: boerenkool, of kale, als superfood. Wat maakt onze Hollandse groente nou zo ideaal voor de gezondheid? Wij vertellen het je graag.

Lees meer

Tips en tricks: kogelbiefstuk

Achter de schermen 10 november 2014

Deze week zit er kogelbiefstuk van het Maas-Rijn-Ijssel rund (MRIJ) in de HelloFresh Box. Kogelbiefstuk is een van de malste stukjes vlees. Wil jij hier meer over weten en tips lezen voor het bereiden van kogelbiefstuk? Ga dan snel verder.

Lees meer

Ingrediënt van de week: kaas-spinaziebrood

Achter de schermen 7 november 2014

Deze week maak je een winterse soep met gekleurde peen, salie, Turkse yoghurt én een kaas-spinaziebroodje. Dit broodje is speciaal door Le Perron en HelloFresh voor dit gerecht gemaakt. Zelfgebakken (...)

Lees meer

Ingrediënt van de week: scholfilet

Achter de schermen 4 november 2014

Orzo met romatrostomaatjes, salie, belegen kaas en gebakken scholfilet. Dat zit er volgende week in de HelloFresh Box. Scholfilet is het ingrediënt van de week en we vertellen je dan ook graag waarom scholfilet nou eigenlijk zo gezond is. Lees snel verder.

Lees meer

1 reactie

Jaire van Sloten schreef:

Het eten was heel lekker en een keer wat anders. Dan het normale eten top.

Ingrediënt van de week: spruitjes

Achter de schermen 27 oktober 2014

Spruitjes. Voor de één een lust, voor de ander misschien eerder een last. Wij hopen jullie met de spruitjesrecepten in de box zitten aangenaam te verrassen. Verse Hollandse spruiten vormen (...)

Lees meer

1 reactie

Inge Clevers schreef:

Beste “hello-freshers”,

Jullie zijn een uitkomst in ons gezin. Iedereen weet nu dat we “eten wat de pot schaft”. Na jarenlang soms wel 3 verschillende maaltijden per dag te maken voor alle leden van het gezin (ik eet geen vlees, zoon eet geen kaas en wil het liefst alleen maar vlees 😛 en dochter eet alles wat zoon niet lust, whahaha), ben ik eindelijk verlost van dit probleem. Het grappige is dat iedereen (!!!) enthousiast is, alles smaakt super lekker en is vers (mijn vereiste). Kaas houd ik soms apart en ook als je geen vlees eet is er met de meeste recepten eenvoudig een mouw aan te passen (en heeft mijn zoon meer…). Spruitjes ga ik deze week gewoon ook proberen (enige groente die ik zelf niet zo lekker vind, maar dat is vast door de traditionele bereidingswijze van mijn moeder gekomen..) Wist niet waar dit in de blog te plaatsen, dus hierbij maar bij de spruitjes!! Superbedankt voor alles, ik ben voor altijd fan van jullie!!!

Witlof uit Nibbixwoud

Achter de schermen 20 oktober 2014

Deze week is witlof het ingrediënt van de week. Wat weet jij nu eigenlijk over lof? Wij kunnen je meer vertellen over de witlof uit Nibbixwoud die je in de HelloFresh Box kunt vinden.

Lees meer

Bekijk meer