Leveranciers

Verschillende pastasoorten op een rijtje

Ingrediënten 11 december 2014

De Italianen hebben hun heerlijke kookkunsten gebruikt om ontelbaar veel verschillende pasta's (meer dan 700!) te creëren. Vorige week zat er gigli in de box, deze week conchiglie en volgende (...)

Lees meer

Het verschil tussen wortel en peen

Ingrediënten 5 december 2014

Wortels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er een officieel verschil tussen een peen en een wortel. Daarnaast kun je wortels zoals wij die kennen onderscheiden (...)

Lees meer

4 reacties

Lieneke Schaaf schreef:

Ik woon buiten met veel konijnen in de tuin/buurt. Zij vinden winterpeen heerlijk! Ik heb ze tot nu toe alleen in de keuken gebruikt voor hutspot.
Lekker, maar ben benieuwd met welk recept jullie deze week komen. Ik verheug me weer op de verrassende recepten.

Carol van Dellen schreef:

Mijn lievelings recept voor peen is een ouderwetse Engels groenten gerecht:

Kook gelijk hoeveelheden peen en pastinak in kokende water totdat ze zacht worden. Daarna door elkaar stampen met een beetje boter, zout en peper! Heerlijk !

Frederieke schreef:

Mm klinkt heerlijk Carol! Bedankt voor het delen:)

lieneke schreef:

Ga ik proberen. Goed idee

Speciaal in de HelloFresh Box: procureur

Ingrediënten 28 november 2014

Aankomende week zit er germarineerde procureurlap in de HelloFresh Box. Dit is een smaakvol stukje vlees van het Piétrainras met het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees. Wil je meer weten over de procurueur? Hier lees je meer over dit ingrediënt!

Lees meer

5 reacties

Lucy schreef:

heb ik steeds een veggiebox, krijg ik nu de vraag: ben jij dol op…..procureurlap en dat is van zo’n lief biggetje!!!

Frederieke schreef:

Oeps, sorry daarvoor Lucy! Wij versturen de nieuwsbrief naar al onze klanten waardoor er dus tekst in kan staan die niet van toepassing is op mensen met een Veggiebox (en vice versa natuurlijk ook). Ik zal proberen hier meer rekening mee te houden in de toekomst. Groetjes, Frederieke

Hoi Frederieke,
Erg leuk blog!
klein puntje: de link in de tekst naar duurzaamvarkensvlees.nl werkt niet.
Bij deze de juiste url: http://duurzaamvarkensvlees.nl/

Frederieke schreef:

Hi Marion, bedankt voor het doorgeven. Ik heb het direct aangepast! Groetjes, Frederieke

dryke schreef:

De procureurlap was heerlijk. mijn Turkse vrouw, die geen groot liefhebber is van varkensvlees (van huis uit natuurlijk niet gewend…)was onder de indruk, en had nog nooit zo’n lekker stuk varkensvlees gegeten.

Het verschil tussen rode en groene pesto

Ingrediënten 26 november 2014

De Italiaanse keuken heeft genoeg verrukkelijke parels te bieden. Ook in de HelloFresh Box maken wij hier graag gebruik van. De pesto's van Kitchen on a Mission zijn gemaakt op (...)

Lees meer

7 reacties

Inge schreef:

Wordt deze pesto ook met Italiaanse pijnboompitten gemaakt of met Aziatische? Ik kan wel tegen Europese pijnboompitten, maar niet tegen Aziatische, dus ik hoop dat deze pesto ook wat dat betreft ‘echt’ Italiaans is!

Frederieke schreef:

Ik ga het even voor je uitzoeken Inge en kom zo snel mogelijk bij je terug!

Karin schreef:

Er zitten volgens mij helemaal geen pijnboompitten in jullie pesto, maar cashewnoten (zie etiket).

Frederieke schreef:

Goedemorgen Karin, bedankt voor je bericht. Naast pijnboompitten (deze zit ook in de pesto) zitten er inderdaad ook een klein aantal cashewnoten verwerkt in de pesto. Groetjes, Frederieke

Zuurkool: van land tot op jouw bord

Achter de schermen 26 november 2014

Zuurkool is een van de weinige groenten die niet direct, vers van het land, op jouw bord beland. Het heeft namelijk wat tijd nodig. Lees hier hoe het in de HelloFresh Box van volgende week terecht komt! 

Lees meer

Alles over gele biet

Achter de schermen 13 november 2014

Heb jij weleens gele biet gegeten? Volgende week gebruik je deze frisse groente door een salade met bulgur, avocado en kipshoarma. Wil je meer weten? Lees hier dan alles over gele biet. 

Lees meer

1 reactie

Henriëtte schreef:

Het recept met bulgur, gele biet, avocado en kipshoarma vond het hele gezin super lekker en verrassend. Complimenten.

Superfood van Hollandse bodem: boerenkool

Achter de schermen 13 november 2014

De laatste tijd heeft iedereen het erover: boerenkool, of kale, als superfood. Wat maakt onze Hollandse groente nou zo ideaal voor de gezondheid? Wij vertellen het je graag.

Lees meer

Tips en tricks: kogelbiefstuk

Achter de schermen 10 november 2014

Deze week zit er kogelbiefstuk van het Maas-Rijn-Ijssel rund (MRIJ) in de HelloFresh Box. Kogelbiefstuk is een van de malste stukjes vlees. Wil jij hier meer over weten en tips lezen voor het bereiden van kogelbiefstuk? Ga dan snel verder.

Lees meer

Ingrediënt van de week: kaas-spinaziebrood

Achter de schermen 7 november 2014

Deze week maak je een winterse soep met gekleurde peen, salie, Turkse yoghurt én een kaas-spinaziebroodje. Dit broodje is speciaal door Le Perron en HelloFresh voor dit gerecht gemaakt. Zelfgebakken (...)

Lees meer

Ingrediënt van de week: scholfilet

Achter de schermen 4 november 2014

Orzo met romatrostomaatjes, salie, belegen kaas en gebakken scholfilet. Dat zit er volgende week in de HelloFresh Box. Scholfilet is het ingrediënt van de week en we vertellen je dan ook graag waarom scholfilet nou eigenlijk zo gezond is. Lees snel verder.

Lees meer

1 reactie

Jaire van Sloten schreef:

Het eten was heel lekker en een keer wat anders. Dan het normale eten top.

Bekijk meer