De Italianen hebben hun heerlijke kookkunsten gebruikt om ontelbaar veel verschillende pasta's (meer dan 700!) te creëren. Vorige week zat er gigli in de box, deze week conchiglie en volgende (...)
Lees meerWortels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er een officieel verschil tussen een peen en een wortel. Daarnaast kun je wortels zoals wij die kennen onderscheiden (...)
Lees meer4 reacties
Aankomende week zit er germarineerde procureurlap in de HelloFresh Box. Dit is een smaakvol stukje vlees van het Piétrainras met het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees. Wil je meer weten over de procurueur? Hier lees je meer over dit ingrediënt!
Lees meer5 reacties
heb ik steeds een veggiebox, krijg ik nu de vraag: ben jij dol op…..procureurlap en dat is van zo’n lief biggetje!!!
Hoi Frederieke,
Erg leuk blog!
klein puntje: de link in de tekst naar duurzaamvarkensvlees.nl werkt niet.
Bij deze de juiste url: http://duurzaamvarkensvlees.nl/
De procureurlap was heerlijk. mijn Turkse vrouw, die geen groot liefhebber is van varkensvlees (van huis uit natuurlijk niet gewend…)was onder de indruk, en had nog nooit zo’n lekker stuk varkensvlees gegeten.
De Italiaanse keuken heeft genoeg verrukkelijke parels te bieden. Ook in de HelloFresh Box maken wij hier graag gebruik van. De pesto's van Kitchen on a Mission zijn gemaakt op (...)
Lees meer7 reacties
Wordt deze pesto ook met Italiaanse pijnboompitten gemaakt of met Aziatische? Ik kan wel tegen Europese pijnboompitten, maar niet tegen Aziatische, dus ik hoop dat deze pesto ook wat dat betreft ‘echt’ Italiaans is!
Er zitten volgens mij helemaal geen pijnboompitten in jullie pesto, maar cashewnoten (zie etiket).
Zuurkool is een van de weinige groenten die niet direct, vers van het land, op jouw bord beland. Het heeft namelijk wat tijd nodig. Lees hier hoe het in de HelloFresh Box van volgende week terecht komt!
Lees meerHeb jij weleens gele biet gegeten? Volgende week gebruik je deze frisse groente door een salade met bulgur, avocado en kipshoarma. Wil je meer weten? Lees hier dan alles over gele biet.
Lees meer1 reactie
Het recept met bulgur, gele biet, avocado en kipshoarma vond het hele gezin super lekker en verrassend. Complimenten.
De laatste tijd heeft iedereen het erover: boerenkool, of kale, als superfood. Wat maakt onze Hollandse groente nou zo ideaal voor de gezondheid? Wij vertellen het je graag.
Lees meerDeze week zit er kogelbiefstuk van het Maas-Rijn-Ijssel rund (MRIJ) in de HelloFresh Box. Kogelbiefstuk is een van de malste stukjes vlees. Wil jij hier meer over weten en tips lezen voor het bereiden van kogelbiefstuk? Ga dan snel verder.
Lees meerDeze week maak je een winterse soep met gekleurde peen, salie, Turkse yoghurt én een kaas-spinaziebroodje. Dit broodje is speciaal door Le Perron en HelloFresh voor dit gerecht gemaakt. Zelfgebakken (...)
Lees meerOrzo met romatrostomaatjes, salie, belegen kaas en gebakken scholfilet. Dat zit er volgende week in de HelloFresh Box. Scholfilet is het ingrediënt van de week en we vertellen je dan ook graag waarom scholfilet nou eigenlijk zo gezond is. Lees snel verder.
Lees meer1 reactie
Het eten was heel lekker en een keer wat anders. Dan het normale eten top.
Ik woon buiten met veel konijnen in de tuin/buurt. Zij vinden winterpeen heerlijk! Ik heb ze tot nu toe alleen in de keuken gebruikt voor hutspot.
Lekker, maar ben benieuwd met welk recept jullie deze week komen. Ik verheug me weer op de verrassende recepten.
Mijn lievelings recept voor peen is een ouderwetse Engels groenten gerecht:
Kook gelijk hoeveelheden peen en pastinak in kokende water totdat ze zacht worden. Daarna door elkaar stampen met een beetje boter, zout en peper! Heerlijk !
Mm klinkt heerlijk Carol! Bedankt voor het delen:)
Ga ik proberen. Goed idee