Zoet

Scones & lemon curd

Gerechten 26 oktober 2017

Niks lekkerder dan bakken, als het buiten met bakken uit de hemel komt. Deze scones zijn echter altijd een goed idee! Je kunt ze serveren als decadent weekendontbijtje of  ‘s (...)

Lees meer

Fop je vrienden met deze cupcakes

Geen onderdeel van een categorie 31 maart 2016

Ben jij nog aan het broeden op een plan om je vrienden, collega’s of familie morgen te foppen?

Lees meer

Sinaasappel-chocolademousse met verse munt

Ingrediënten 29 maart 2016

Sinaasappel met pure chocolade is een combinatie die vaker wordt gebruikt. Het frisse van de citrus en de munt past goed bij de donkere chocolade.

Lees meer

Zo maak je een chocoladedip

Ingrediënten 18 maart 2016

Van chocolade kun je erg gelukkig worden. We hebben al vaker geschreven over de lekkere combinatie van chocolade met fruit, maar ook de combinatie tussen chocolade en groente zoals radijs is verrassend lekker.

Lees meer

2 reacties

RAH schreef:

Wat een heeeeeeerlijke dip! Erg genoten!

Frederieke schreef:

Wat goed om te horen! Voor herhaling vatbaar dus? Groetjes en een fijne dag, Frederieke

Recept voor verjaardagstaart

Gerechten 4 maart 2016

Wie jarig is, die trakteert! Met dit recept van onze Engelse collega’s zit je zeker goed. 

Lees meer

Trifle met mango en passievrucht

Onze recepten 23 februari 2016

We vroegen jullie hier naar welk fruitrecept jullie het meeste uitkeken. Dit recept met mango en passievrucht is het resultaat! 

Lees meer

Eten uit de regio – Bergman’s boterspritsen

Ingrediënten 23 februari 2016

Zoetigheid. Wij zijn er, zeker met een gezond tintje, dol op. Zo zit er vaak een zoet recept met fruit in de Fruitbox.

Lees meer

Recept voor Oma’s appeltaart

Gerechten 24 december 2015

Niets lekkerder dan een taart bakken waarbij het hele huis naar oma’s appeltaart ruikt.

Lees meer

2 reacties

René van de Weijer schreef:

Ten eerste wou ik even zeggen dat ik het eens ben met jullie beslissing om de box deze week niet te bezorgen. Met deze omstandigheden was het onverantwoord geweest de busjes erop uit te sturen. Ten tweede zou ik jullie willen vragen of er de mogelijkheid is het appeltaartrecept in een verkorte versie uit te printen — en zo niet, of het niet aanbeveling verdient de klant die mogelijkheid te bieden in de toekomst?
Met dank voor de aandacht, vriendelijke groet.

Frederieke schreef:

Hi René, dankjewel voor je bericht. Fijn om te horen dat jij je kunt vinden in onze beslissing om de box niet in het noorden te bezorgen gisteren. Helaas hebben wij geen andere versie van het recept dan deze, maar ik neem je feedback mee om het mogelijk te maken dat je een recept in een korte versie kunt printen. Fijn weekend alvast! Groetjes, Frederieke

Onze favoriete kerstkoekjes

Onze recepten 8 december 2015

December is bij uitstek de maand waarin je van de meest lekkere kerstkoekjes kunt genieten. (Kerst)muziekje op de achtergrond en klutsen, roeren, kneden en uitrollen maar!

Lees meer

1 reactie

interesant artikel!

Glutenvrije bananenbrood-muffins

Gerechten 7 december 2015

We zijn de keuken in gedoken om te experimenteren met verschillende recepten voor een lekkere traktatie.

Lees meer

8 reacties

Jolanda schreef:

Hoi!
Lijken me heerlijk! Kan ik de pindakaas ook weglaten? En dan bijv een eetlepel spelt- of boekweitmeel of havermout toevoegen?

Frederieke schreef:

Goedemiddag Jolanda,
Je kunt de pindakaas prima weglaten. Wellicht dat je dan wel wat meer siroop kunt toevoegen, in plaats van bijvoorbeeld havermout. Zo zorg je ervoor dat het beslag niet te droog wordt. Succes met bakken en laat je ons weten of het lekker is?
Groetjes,
Frederieke

Tabitha schreef:

Heb het in een cakevorm gedaan. Vond het beslag wel wat nat! Ben benieuwd!! Oja ik heb er ook nog een lepel cacaopoeder en wat vanille extract doorheen gedaan. Staat nu in de oven!

Frederieke schreef:

Ha Tabitha,
Leuk dat je ermee aan de slag bent gegaan. Was ie lekker? Ik ben benieuwd!
Groetjes,
Frederieke

Sharon schreef:

Hi allen,
Ook ik heb het geprobeerd, de pindakaas vervangen door appelmoes en de frambozen vervangen door blauwe bessen…Echter drassige, natte cupcakes die er niet uit zien en heel nat zijn. Iemand een oplossing?
Groetjes, Sharon

Lizzie Winckel schreef:

Hi Sharon,

Wat leuk dat je dit recept hebt gemaakt! Heb je al geprobeerd, om de cupcakes iets langer in de oven te laten? Dan worden ze wellicht wat minder nat.

Groetjes,
Lizzie

Anneke de Haan schreef:

VRAAG: in het glutenvrije bananenbrood muffins hoeft daar geen meel bij??

Anneke de Haan schreef:

VRAAG: hoeft er geen meel in de glutenvrije bananen muffins??

Bekijk meer