Broccoli is een heerlijke groente die in veel recepten lekker smaakt. Als je echter teveel hebt om op te maken, wordt broccoli vaak als een van de lastigere ingrediënten (...)
Lees meerRabarber invriezen is een goede manier om deze groente langer te bewaren. Rabarber is een seizoensgroente die meestal van eind april tot vroeg in de zomer wordt geoogst. Als je (...)
Lees meerOf je nu schelvissteaks of -filets kookt, deze witte vis biedt veel veelzijdigheid. Net als kabeljauw is het vaak een populaire keuze voor de Britse klassieker fish and chips. Toch (...)
Lees meerIs de moeite van het zelf maken van slagroom echt de moeite waard? Wij denken van wel! Het is eigenlijk een snel en eenvoudig proces dat een smakelijker resultaat oplevert (...)
Lees meerAls het braden van een hele kalkoen je te ingewikkeld lijkt, probeer dan eens kalkoenkroon. Dit malse, sappige borstvlees is perfect wanneer je voor een kleinere groep kookt. Of je (...)
Lees meerJe kunt aardappelen goed invriezen, maar er zijn wel verschillende manieren om dit goed te doen. Gooi niet zomaar een hele aardappel in de vriezer, want dat werkt gewoon niet. (...)
Lees meerEen overvloed aan groenten kan als een geschenk aanvoelen, maar soms voelt het eerder als een last. Als je een overschot aan snijbonen hebt, ontdek dan enkele van de beste (...)
Lees meerTuinbonen, ook wel bekend als fava bonen, zijn rijk aan vitamine A en B en bevatten veel eiwitten. Dit maakt ze een veelzijdig ingrediënt, vooral in vegetarische en veganistische (...)
Lees meerWagyu-biefstuk is een bijzonder stukje vlees. Wij leren je meer over hoe je dit speciale rundvlees het beste kunt bereiden.
Hoe bereid je Wagyu-biefstuk?
Wagyu-rundvlees staat bekend om zijn malsheid (...)
Iedereen houdt van een goede worst, en daarom zijn worsten een favoriete makkelijke maaltijd voor doordeweeks. Maar soms is het bereiden ervan niet zo eenvoudig als het lijkt! Leer hoe (...)
Lees meer