Tips & tricks

Populaire goede voornemens voor 2020

Ingrediënten 3 januari 2020

Nieuw jaar, nieuwe voornemens. Wij deden onderzoek naar de meest populaire goede voornemens in 2020 en wat blijkt? Naast meer bewegen en gezonder eten wil een derde van de respondenten duurzamer (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koken met restjes na de feestdagen

Ingrediënten 18 december 2019

December staat in het teken van lekker lang tafelen en (veel) eten! Kip, kalkoen, ham of lam - tijdens de feestdagen wordt alles uit de kast getrokken. Heb je genoten (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een feestelijke kersttafel: 5 tips van onze foodstylist

Ingrediënten 4 december 2019

Een feestelijk kerstmenu vraagt om een feestelijke aankleding - het oog wil ook wat! Om je daarbij te helpen deelt onze foodstylist Olivia 5 handige tips voor een spectaculaire kersttafel. Met (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een feestje op tafel: de naam- en menukaartjes in jouw Kerstbox

Ingrediënten 18 november 2019

In jouw feestelijke Kerst- of Gourmetbox vind je naast alle ingrediënten en makkelijk te volgen receptkaarten ook zelfgemaakte naam- en menukaartjes. Zo regel jij eenvoudig de tafelschikking en weet iedereen precies wat hij of zij eet. Wel zo handig!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Buiten eten: een smakelijk feestje op iedere locatie

Achter de schermen 20 augustus 2019

Nu de zon een comeback heeft gemaakt, kunnen we weer lekker buiten de deur gaan eten. En dan doelen we niet op een restaurant, maar een smakelijke middag of avond (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6x snelle saladedressing

Ingrediënten 14 augustus 2019

Wie zomer zegt, zegt salade!  Met een paar ingrediënten uit je keukenkastje, een beetje improvisatie en een beetje HelloFresh, maak je in een handomdraai 6x een dressing die je salade een echte upgrade geeft. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zo bak je de beste biefstuk

Ingrediënten 3 mei 2018

Biefstuk is voor velen het kroonjuweel van een bijzonder avondje tafelen, maar hoe wordt het vlees nou goed mals? En hoe krijg je jouw biefstuk perfect rosé, medium of well done? Met deze tips bak jij de beste biefstuk!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe pocheer je een ei?

Gerechten 28 februari 2018

Een gepocheerd eitje voelt als echte luxe – misschien omdat niet iedereen weet hoe je dit goed doet en je het daardoor niet zo vaak eet. Maar eigenlijk is het een eitje om te maken! Zie hier je dat doet.

Lees meer

1 reactie

Wouter B schreef:

Die azijn, het is een mythe, en ik kan er geen technologisch voordeel in bedenken.

Wat is nou de echte trick”: vooral als je er een stuk of 30 moet maken, en je niet weet wat voor kwaliteit eieren je hebt.

Neem een voldoende grote pan, met alleen een beetje zout in het water. Breng aan de kook, en breek het ei boven een theezeefje wat je eerst onder de kraan hebt natgemaakt.

Het ‘losse’ eiwit wat zo’n zooi geeft in je kookwater, zakt door het zeefje, en kun je naderhand gebruiken om een bouillon te klaren.

Het vaste eiwit rondom de dooier blijft in takt, en zo kantel je hem voorzichtig in het pocheerwater. Na een minuut of twee is ie dermate opgesteven dat je hem er met een schuimspaan uit kunt halen.

Daarna leg je ze op een bord met keukenpapier die je vervolgens in een oven op 70 graden zet.

Zo heb je 3 in tranches 30 perfect gepocheerde eieren!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips & tricks: venkel schoonmaken

Ingrediënten 28 november 2017

Venkel is ontzettend veelzijdig. Van risotto tot salade – met deze knol met anijsachtige smaak kun je alle kanten op. 

Lees meer

6 reacties

Leidy schreef:

Beste Wendy,

Venkel is inderdaad een heerlijke groente, maar groeit (in tegenstelling tot wat je schrijft) echt niet onder de grond…….

ik ga dat thuis meteen uit proberen

Hele slimme manier om je eten snel schoon te hebben, kan je dat ook bij meer groenten doen?

Charlot van Scheijen schreef:

Goedemorgen, leuk dat je het zo’n slimme manier vindt! Venkel heeft natuurlijk een heel specifieke structuur, met de verschillende ‘rokken’. Dit is daarom echt specifiek geschreven voor venkel. Fijne dag! Groeten, Charlot

Vonkel schreef:

Bedankt voor de tips! I love venkel

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips & tricks: knolselderij

Ingrediënten 8 april 2017

Knolselderij is een groente die misschien niet de schoonheidsprijs verdient, maar waar je wel hele lekkere gerechten van kunt maken!

Lees meer

5 reacties

Saskia de Vries schreef:

Ik denk dat ik al te laat ben, maar de box moet weer geleverd worden op de Tweelingenlaan 73 Son en Breugel. Laat me even weten of dat nog kan.

Frederieke schreef:

Goedemorgen Saskia,

Helaas kan dit niet meer, sorry. Jouw box staat nu op het volgende adres:Den Heikop 18 5424SW Elzendorp. Hopelijk komt de box alsnog goed terecht!
Voor de volgende keer kun je dit nu alvast gemakkelijk wijzingen in je online account. Daarnaast is het wellicht ook net iets sneller, als je voor dit soort vragen direct met onze klantenservice contact opneemt via klantenservice@hellofresh.nl of via 020 760 20 14.

Groetjes,

Frederieke

Salomé schreef:

Ik ben dol op knolselderij, dus verheug me nu al op de soep!

Maria schreef:

Was een heerlijke soep! Ik zou alleen graag willen weten waar het notenboom te koop is.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk meer