Je hoeft je geen zorgen te maken over het bereiden van zeevruchten als je de juiste manier leert om garnalen te koken. Deze eenvoudige schaaldieren zijn zeer veelzijdig, dus je (...)
Lees meerHet indikken van soep kan ervoor zorgen dat het veel vullender wordt. Er zijn genoeg opties om soepen dikker te maken, en je hebt waarschijnlijk de meeste ingrediënten gewoon (...)
Lees meerVan flespompoen tot patisson- en spaghetti-pompoen, deze heerlijke variaties uit de kalebasfamilie zijn perfect voor een lichte zomermaaltijd of een hartverwarmend winters gerecht.
Pompoen bereiden
Pompoen wordt meestal in de (...)
Hoewel deze groente bekend staat als een uitdaging om te koken, kunnen artisjokken iets zijn dat elke thuiskok met een beetje oefening kan. Lees verder om alles te ontdekken wat (...)
Lees meerPompoenpitten worden veel gebruikt als gezond ingrediënt of garnering in veel gerechten. Ze bevatten vitamine K, omega-3-vetzuren en magnesium, naast andere voedingsstoffen, waardoor ze een voedzame toevoeging aan (...)
Lees meerHet beheersen van de kunst van hummus maken stelt je in staat ervan te genieten als een dip op zichzelf of om het te gebruiken voor een breed scala aan (...)
Lees meerEen heerlijke picknick onder de zon? Dat doe je makkelijk met ingrediënten die in jouw koelkast liggen te smeken om opgegeten te worden. Zo geniet jij van de lekkerste recepten én krijgen jouw restjes een goede bestemming.
Lees meerEen feestelijk kerstmenu vraagt om een feestelijke aankleding - het oog wil natuurlijk ook wat. En hoe leuk is het wanneer je deze met een paar simpele stappen zelf kunt (...)
Lees meerHalflege borden, een aanrecht vol met overgebleven eten en overvolle kliko’s. Elk jaar is het weer hetzelfde: na de feestdagen houden we veel eten over. Weggooien is natuurlijk zonde, (...)
Lees meerDe dagen worden langer, het zonnetje laat zich vaker zien en de temperatuur begint te stijgen - het is lente! Wij krijgen al zin om de tafel buiten te dekken (...)
Lees meer