Veruit de lekkerste dag van het jaar: Internationale Wafeldag. Speciaal voor deze dag hebben we de beste wafelrecepten voor je verzameld. Maak ze helemaal naar je zin met jouw favoriete toppings. Maak je klaar en bakken maar!
Lees meerNiet dat waterijsjes of frisse cockatils geen prima verfrissing geven als het zweet van je gezicht druipt op een hete zomerdag… maar hey, soms mag het wat meer zijn. En (...)
Lees meerZoet, hartig, klein maar héél fijn: deze pinda-chocoladetruffels zijn een schot in de smakelijke roos. Je maakt ze in een handomdraai en hebt zo voor elk feestje, high tea (...)
Lees meerOf het nu voor Valentijnsdag, Moederdag, een verjaardag is of niets van dat alles: heb je eigenlijk een reden nodig om brownies te maken? Dacht het niet! Met dit recept (...)
Lees meerPiraten wisten het natuurlijk al, maar rum is een drankje om van te houden (maar niet teveel natuurlijk). Door rum toe te voegen aan warme chocolademelk krijg je het nó(...)
Lees meerElke drie weken zet onze huischef Avigal een groente in het zonnetje – in bakrecepten, hoofdgerechten of desserts. Deze week gaan we voor een geweldige groen-recept: courgettecake!
Lees meer6 reacties
Veenbes, beter bekend als cranberry, lijkt een zoet en lief besje. Maar deze mini-bodybuilder zit niet alleen vol vitamine C, het is ook een verfrissend ingrediënt om een taart ((...)
Lees meer2 reacties
Ik kan dansel redelijk Frans lezen, maar zou het recept toch graag in het Nederlands hebben,
Of je het nu maakt om jezelf mee te verwennen, een diner mee af te sluiten of een geliefde mee te verrassen: zelfgemaakt zoet is altijd goed! Deze chocoladereep is een feestje voor de ogen (en smaakpapillen).
Lees meer1 reactie
Wat een leuk idee om je eigen chocoladereep te maken. Met Kerstmis heb ik mijn eigen kerstbonbons gemaakt, maar een chocoladereep maken is ook een goed idee. Dit ga ik doen voor een vriendin van mij, die binnenkort jarig is. Ik vind het resultaat er erg lekker uitzien!
Kerstmis: een tijd van gezellig samenzijn en – als je het ons vraagt – vooral toch ook een tijd van eten. Véél eten. Geen betere afsluiter van jouw gezellige kerstavond dan deze chocolade-kersttruffels. Je vindt er bij de koffie vast nog een plekje voor!
Lees meer
Bloemsuiker? Er staat geen bloemsuiker bij de glazur. Gewone suiker? Hoe veel?
Hoi Rude! Goed gezien: je hebt 330 gram poedersuiker nodig voor het glazuur. We hebben het aan het recept toegevoegd. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Hélène
Klopt het dat je 400 G suiker gebruikt? En maar 250 G bloem? Waarom zo veel suiker?
Hoi Caroline, we hebben de hoeveelheid suiker aangepast in het gerecht. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Hélène
Is het misschien mogelijk om een Koolhydraadarme box te bedenken?
Hoi Marrit! Bedankt voor je berichtje. Voorlopig hebben we nog geen specifieke box zonder koolhydraten, maar in ons menu kun je wel specifieke ‘calorie-focus’-gerechten kiezen. Deze bevatten minder calorieën dan de andere gerechten en bevatten veel groenten. Groetjes, Hélène