Zoet

Wie wil een wafel? 🧇

Onze recepten 25 maart 2022

Veruit de lekkerste dag van het jaar: Internationale Wafeldag. Speciaal voor deze dag hebben we de beste wafelrecepten voor je verzameld. Maak ze helemaal naar je zin met jouw favoriete toppings. Maak je klaar en bakken maar!

Lees meer

Zo maak je de lekkerste watermeloentaart

Ingrediënten 18 juli 2019

Niet dat waterijsjes of frisse cockatils geen prima verfrissing geven als het zweet van je gezicht druipt op een hete zomerdag… maar hey, soms mag het wat meer zijn. En (...)

Lees meer

Pinda-chocoladetruffels

Ingrediënten 28 februari 2019

Zoet, hartig, klein maar héél fijn: deze pinda-chocoladetruffels zijn een schot in de smakelijke roos. Je maakt ze in een handomdraai en hebt zo voor elk feestje, high tea (...)

Lees meer

De beste brownies + 3 toppings

Ingrediënten 8 februari 2019

Of het nu voor Valentijnsdag, Moederdag, een verjaardag is of niets van dat alles: heb je eigenlijk een reden nodig om brownies te maken? Dacht het niet! Met dit recept (...)

Lees meer

Warme chocolademelk met RUM

In de keuken 24 januari 2019

Piraten wisten het natuurlijk al, maar rum is een drankje om van te houden (maar niet teveel natuurlijk). Door rum toe te voegen aan warme chocolademelk krijg je het nó(...)

Lees meer

De smeuïgste courgettecake

Tips en Tricks 18 januari 2019

Elke drie weken zet onze huischef Avigal een groente in het zonnetje – in bakrecepten, hoofdgerechten of desserts. Deze week gaan we voor een geweldige groen-recept: courgettecake!

Lees meer

6 reacties

Rude schreef:

Bloemsuiker? Er staat geen bloemsuiker bij de glazur. Gewone suiker? Hoe veel?

Helene schreef:

Hoi Rude! Goed gezien: je hebt 330 gram poedersuiker nodig voor het glazuur. We hebben het aan het recept toegevoegd. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Hélène

Caroline schreef:

Klopt het dat je 400 G suiker gebruikt? En maar 250 G bloem? Waarom zo veel suiker?

Helene schreef:

Hoi Caroline, we hebben de hoeveelheid suiker aangepast in het gerecht. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Hélène

M Vellinga schreef:

Is het misschien mogelijk om een Koolhydraadarme box te bedenken?

Helene schreef:

Hoi Marrit! Bedankt voor je berichtje. Voorlopig hebben we nog geen specifieke box zonder koolhydraten, maar in ons menu kun je wel specifieke ‘calorie-focus’-gerechten kiezen. Deze bevatten minder calorieën dan de andere gerechten en bevatten veel groenten. Groetjes, Hélène

De bes(te) taart: cranberrytaart

Ingrediënten 27 december 2018

Veenbes, beter bekend als cranberry, lijkt een zoet en lief besje. Maar deze mini-bodybuilder zit niet alleen vol vitamine C, het is ook een verfrissend ingrediënt om een taart ((...)

Lees meer

2 reacties

Corrinne Marendziak-Schetters schreef:

Ik kan dansel redelijk Frans lezen, maar zou het recept toch graag in het Nederlands hebben,

Lisa Kapan schreef:

Beste Corrinne,

Door een foutje kwam alleen het Franse systeem in beeld. We hebben het probleem nu verholpen.
Alvast veel bakplezier toegewenst!

Vriendelijke groet,

Lisa
HelloFresh

Zoet (kerst)cadeau: maak je eigen chocoladereep

Geen onderdeel van een categorie 18 december 2018

Of je het nu maakt om jezelf mee te verwennen, een diner mee af te sluiten of een geliefde mee te verrassen: zelfgemaakt zoet is altijd goed! Deze chocoladereep is een feestje voor de ogen (en smaakpapillen). 

Lees meer

1 reactie

Julia Dijkstra schreef:

Wat een leuk idee om je eigen chocoladereep te maken. Met Kerstmis heb ik mijn eigen kerstbonbons gemaakt, maar een chocoladereep maken is ook een goed idee. Dit ga ik doen voor een vriendin van mij, die binnenkort jarig is. Ik vind het resultaat er erg lekker uitzien!

Chocolade-kersttruffels

Tips en Tricks 10 december 2018

Kerstmis: een tijd van gezellig samenzijn en – als je het ons vraagt – vooral toch ook een tijd van eten. Véél eten. Geen betere afsluiter van jouw gezellige kerstavond dan deze chocolade-kersttruffels. Je vindt er bij de koffie vast nog een plekje voor!

Lees meer

Maak je eigen wentelteefjes-buffet

Gerechten 26 november 2018

De ster van een échte extravagante zondagbrunch? Wentelteefjes natuurlijk! Wij geven je vier toppers geïnspireerd op onze favoriete taartklassiekers. Wentel ons maar weg…

Lees meer

Bekijk meer